Last news in Fakti

13 Декември, 2016 12:15 4 008 5

Танева уволни шестима от участвалите в партито в деня на траур

  • несебър-
  • танева-
  • уволни-
  • шестима-
  • партито
Танева уволни шестима от участвалите в партито в деня на траур - 1

Във връзка с провеждането на работна среща - семинар в Несебър, протекъл по начин, който не е съобразен с обявения ден на национален траур за жертвите от с. Хитрино, министърът на земеделието и храните Десислава Танева освобождава от длъжност всички служебни лица, участвали в организацията по събитието, а именно:

- зам.- директорът на Регионална дирекция по горите – Варна инж. Иван Стоянов

- директорът на Лесозащитна станция – Варна инж. Мария Кирилова

- директорът на Регионална дирекция по горите – Шумен инж. Емил Гелов

- директорите на природните паркове: „Шуменско плато“, „Златни пясъци“, „Странджа“ - инж. Сашо Кунев, инж. Юлия Тумбаркова и инж. Димо Димов

Факти.бг припомня, че днес ремиерът Бойко Борисов разпореди да бъдат освободени от длъжност всички служебни лица, участвали във вземането на решение за провеждането на семинар в Несебър, протекъл по начин, който не е съобразен с обявения ден на национален траур за жертвите от с. Хитрино.

Не съм се опитвала да се скрия на въпросите за празненството на горските служители от Шумен, заяви по bTV министърът на земеделието и храните в оставка Десислава Танева.

"Въпросният директор на Районната дирекция на горите в Шумен ще бъде отстранен, както и всички останали, които са участвали в организацията на коледното празненството", обясни тя, цитирана от "24 часа".

"Не съм знаела по никакъв начин за това празненство. Няма и как да знам, но с премиера Борисов обсъдихме, че организаторите ще бъдат отстранени", каза още Танева.

Междувременно директорът на общинското предприятие „Туризъм публични прояви и атракции” в Шумен Ваня Стоянова заяви, че всъщност се е състоял семинар-обучение на тема туризъм. По думите й купон и банкет не е имало, а само вечеря. Мероприятието е било планирано отдавна и нямало как да бъде отменено.

Директорът на Регионалната дирекция по горите – Шумен инж. Емил Гелов обясни, че става въпрос за семинар, който е планиран още на 6 декември тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хайл

    5 0 Отговор
    Това тая ли е ,дето вечно е напушена и се хили?
  • 2 народния театър ряпа да яде

    8 0 Отговор
    Тя да вземе и себе си да уволни и да се скрие някъде, сега иска да позабърше малко нааканото дупе покрай аферата с джиповете и ще се изкарва много морална и загрижена, тва евтино, пошло и жалко театро сме го гледали вече много пъти.
  • 3 серко

    4 0 Отговор
    Да им ".ера" на семинарите... освен да харчат парите на данъкоплатците тия пияндурници дори срам пред смъртта на невинните нямат.
    ДОЛУ, ДОЛУУУУУУУУУУУУУ
  • 4 Народникът

    5 0 Отговор
    у "народната" (да се чете като шуробаджанашка) партиа таквози нещо като уволнение не съществува. И у Милицията ги "уволняваха" на други по-приятни постове.
    Смръдловци, новото НДСВ!
  • 5 Възмутен

    1 0 Отговор
    Госпожата на снимката не е "цвете ".но
    трябва да бъдат уволнени подобни тиквиници . За какво се обявява този национален траур ? Мисля ,че трябва да се отменят подобни кючеци ,гюбеци и атракции ,които са свързани с държавната администрация.