1 420 0

Бизнес срещи в машиностроителния сектор и през 2017 г.

Милена Богданова

Регистрацията за петото издание на двустранните бизнес срещи по време на изложението за индустриални машини и оборудване MachTech&InnoTech Expo е открита. Това съобщиха от Българска стопанска камара, които заедно с Европейската мрежа за предприятия (Enterprise Europe Network) и Интер Експо Център организират събитието.

B2B Matchmaking ще се проведе на 6 април в предпоследния ден от изложението, което ще бъде в рамките на 4-7 април в Интер Експо Център-София.

Срещите са насочени към български и чуждестранни компании, занимаващи се с производство и търговия на металорежещи и металообработващи машини, инструментално оборудване и метрология, автоматизация, CAD/CAM/CIM системи, 3D принтиране и индустриален софтуер и др.

„Участието в събитието дава достъп до нови международни пазари и е отлична възможност за проучване на пазарните тенденции“, коментират от БСК.

По техни думи в тазгодишното издание на събитието са проведени близо 90 срещи между компании от България, Гърция, Унгария, Хърватия и Сърбия. „Интересно е да се отбележи, че най-много разговори бяха проведени между български и сръбски фирми“, допълват от камарата.

Регистрация за събитието може да бъде направена чрез интернет страницата https://www.b2match.eu/imm2017, като крайният срок е 20 март.

След попълване на контактни детайли и данни за фирмата, е нужно да се посочат видовете партньорства, които се търсят и предлагат.

Следващият етап започва след 1 март, когато участниците ще имат възможност да заявяват срещи, последвани от потвърждение или отхвърляне и изготвяне на график.

Финалният етап от програмата е одобрение на окончателен индивидуален график. Всеки участник ще получи списък с приетите срещи, който ще бъде достъпен по всяко време в неговия профил. Срещите ще се провеждат в рамките на 30 минути.

За повече информация вижте тук: http://iec.bg/static-file/5851118ad42fd05427ffe580.docxНапиши коментар:


Публикувай