2 729 5

„ЛУКОЙЛ-България” няма договори с Марешки

Калина Петрова

„ЛУКОЙЛ-България” няма и никога не е имала сключени преки договори за доставка на горива с фирми на Веселин Марешки. Това заявяват от преслужбата на фирмата във връзка с изявленията на Веселин Марешки от последните дни и в отговор на отправеното публично предложение от БПГА.

Самият Веселин Марешки отказа да влезе в преки договорни отношения с „ЛУКОЙЛ-България”, въпреки че такива му бяха предложени, за което разполагаме с писмени доказателства.

Ако в бензиностанции на Веселин Марешки се продават някакви количества горива, произведени в „ЛУКОЙЛ-Нефтохим Бургас”, то те не са закупени от „ЛУКОЙЛ-България”, а чрез други, неизвестни за нас посредници.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гларус
  Отговор
  1 13:14  19.12.16
  Лукоил стават смешни . Крадеца вика дръжте крадеца . Марешки им пречи. Преди ден оня с квадратната глава пак даде изявление . Не се и срамува даже . Нека да опитат да продават на 3 лева пак Това им е мечтата на картела
 • А96
  Отговор
  2 14:51  19.12.16
  Като лъсне истината и за Марешки, ще умрете от срам, какви сте ги ръсили, ксто негови солт....чета ? Не защитавам Лукойл нито подобните вериги, ама защо наистина вярвате на варненския месия !? Няма сиренце за без пари, а това за малкото пари е "деликатесен продукт" !
 • Гост
  Отговор
  3 16:36  19.12.16
  Не само бензиностанциите на Марешки продават гориво на ниски цени. Просто имат различен мениджмънт и печалба
 • Гост
  Отговор
  4 18:41  19.12.16
  Някой може ли да обясни по каква причина цената на пропан-бутана се повиши с 25% от пролетта до сега
 • Митев
  Отговор
  5 07:20  20.12.16
  АЗ ИСКАМ ДА СЕ КУПУВАМ ГОРИВО НА ДОБРА ЦЕНА!!! БОЛИ МЕ К..А КОЙ ГО ПРОДАВА!!! ЗЛАТЕВ,МАРЕШКИ ИЛИ ПУТИН!!!

Напиши коментар:


Публикувай