Last news in Fakti

19 Декември, 2016 13:02 3 206 5

„ЛУКОЙЛ-България” няма договори с Марешки

  • „лукойл-българия”-
  • договори-
  • марешки-
  • бпга

„ЛУКОЙЛ-България” няма и никога не е имала сключени преки договори за доставка на горива с фирми на Веселин Марешки. Това заявяват от преслужбата на фирмата във връзка с изявленията на Веселин Марешки от последните дни и в отговор на отправеното публично предложение от БПГА.

Самият Веселин Марешки отказа да влезе в преки договорни отношения с „ЛУКОЙЛ-България”, въпреки че такива му бяха предложени, за което разполагаме с писмени доказателства.

Ако в бензиностанции на Веселин Марешки се продават някакви количества горива, произведени в „ЛУКОЙЛ-Нефтохим Бургас”, то те не са закупени от „ЛУКОЙЛ-България”, а чрез други, неизвестни за нас посредници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    11 6 Отговор
    Лукоил стават смешни . Крадеца вика дръжте крадеца . Марешки им пречи. Преди ден оня с квадратната глава пак даде изявление . Не се и срамува даже . Нека да опитат да продават на 3 лева пак Това им е мечтата на картела
  • 2 А96

    4 8 Отговор
    Като лъсне истината и за Марешки, ще умрете от срам, какви сте ги ръсили, ксто негови солт....чета ?
    Не защитавам Лукойл нито подобните вериги, ама защо наистина вярвате на варненския месия !? Няма сиренце за без пари, а това за малкото пари е "деликатесен продукт" !
  • 3 Гост

    3 0 Отговор
    Не само бензиностанциите на Марешки продават гориво на ниски цени. Просто имат различен мениджмънт и печалба
  • 4 Гост

    1 0 Отговор
    Някой може ли да обясни по каква причина цената на пропан-бутана се повиши с 25% от пролетта до сега
  • 5 Митев

    2 1 Отговор
    АЗ ИСКАМ ДА СЕ КУПУВАМ ГОРИВО НА ДОБРА ЦЕНА!!! БОЛИ МЕ К..А КОЙ ГО ПРОДАВА!!! ЗЛАТЕВ,МАРЕШКИ ИЛИ ПУТИН!!!