1 916 0

Хитър начин да скрием грозното

Хитър начин да скрием грозното
Милена Богданова

СКРИКЕР е стартираща компания, която произвежда компактни стикери под слоугъна “Скрий грозното!”. Днес екипът на компанията гостува на Факти.бг.

- Бихте ли разказали малко повече за името СКРИКЕР?

- Името СКРИКЕР е продукт на игра с думи от български и английски език. Първоначалното предложение беше Hidden (“скрит”), а по-късно се пренасочихме към комбинацията от Стикер + Скрит и финалният вариант вече е налице. СКРИКЕР - стикерът, който скрива.

- Какво провокира идеята за стикерите, които скриват?

Хитър начин да скрием грозното

СКРИКЕР е приложим навсякъде, както всеки стикер. Докато други стикери са заключени в рамките на бранда, който популяризират, СКРИКЕР остава мястото, което се видоизменя всеки месец. Разнообразието, което предлага е безкрайно.

-Какво крият стикерите?

- Със стикери крием скучните лаптопи, лога на телефони, цени на тефтери и доста често надписи и картинки по цигари. Мотото ни е “Скрий грозното!”, но това е абстрактно понятие, което не ограничава никого. Някои хора го използват, за да крият картинки на цигарените кутии, други - неприятни дребни надписи по стените в кооперацията, в която живеят. СКРИКЕР не просто крие, а преобръща негативното - в зависимост какво е то като чувство за всеки отделен човек.

- Как изглежда СКРИКЕР?

- Стикерите са малки, в правоъгълна форма и за тяхната визия се грижат няколко дизайнери - от България и чужбина. Запазена марка на СКРИКЕР е неговата рамка, която променя цвета си в зависимост от новата идея за дизайн. Вътре в рамката вече сме имали думите Любов и Късмет, но също така и послания като “I AM … LOVER” и “I AM THE BOSS”. Новите си визии пуснахме преди 2 седмици - Мона Лиза, Козата Ани, Илюстрация на Санторини и Българска шевица.

За историите, които разказват, можете да прочетете тук. Всеки стикер е изготвен от непрозираща хартия, висок гланц и наситени цветове.

- Къде можем да намерим СКРИКЕР?

- От месец и половина разширяваме локациите си предимно в гр. София, като сме изпращали по заявки и в други градове. СКРИКЕР можете да намерите почти навсякъде в София - кафенета, барове, заведения, магазини за алкохол и цигари, споделени работни пространства. СКРИКЕР се разпространява БЕЗПЛАТНО за всички локации и никой не получава парични дивиденти в тази мрежа. СКРИКЕР не се продава на клиентите, предлага се и се подарява. Магазините получават повече клиенти, които търсят тези стикери, а ние - популяризация на името СКРИКЕР. Клиентът - дизайнерски стикери, които използва по собствено усмотрение.

- Как се снабдяваме със СКРИКЕР?

- Всеки желаещ може да разгледа локациите, в които се предлага СКРИКЕР тук. Ако не сте от София, можете винаги да пишете на Facebook страницата ни. Ние ще изпратим желаните от вас стикери на посочен адрес.


Още по темата

 • Как се скрива грозното

  Как се скрива грозното

  СКРИКЕР е стартираща компания, развиваща се в гр. София. Произвежда компактни стикери под слоугъна “Скрий грозното!”. Още интересна ...
  20.01.2017
  1 276
  1

Напиши коментар:


Публикувай