Last news in Fakti

11 Януари, 2017 20:29 1 961 2

Френска компания купува българската "ИнфоПартнерс"

  • atos-
  • компания-
  • инфопартнерс
Френска компания купува българската "ИнфоПартнерс" - 1

Световният лидер в дигиталната трансформация Atos придобива 100% от българската компания "ИнфоПартнерс". Тя е доставчик на специализирани SAP услуги в страната с годишни приходи от 15 млн. евро и има 423 служители.

"ИнфоПартнерс" е основният доставчик на Coca-Cola HBC и ще послужи за основа в изграждането на Глобален център за компетенции в индустрията за производство на храни и напитки в България. Той ще позволи да бъдат обслужвани клиенти на компанията от цял свят. Амбицията е през следващите 5 години, този нов център да удвои капацитета на Atos в българската столица. Atos ще разчита на експертизата и уменията на екипа на ИнфоПартнерс да продължи да предоставя първокласни услуги на Coca-Cola HBC, както и през изминалите 15 години, като същевременно използва международния си опит за по-нататъшно подобряване на услугите за клиентите си от индустрията.

Atos сключи и друга мащабна сделка, според която компанията ще предоставя дигитални услуги на Coca-Cola Hellenic Bottling Company - една от най-големите бутилиращи компании на продуктите на The Coca-Cola Company в света. Според договореностите Atos поема разработването и управлението на ключови ИТ приложения, като така ще подпомага бизнеса на Coca-Cola HBC.

„Това е важна сделка за Atos и ние сме горди, че CCHBC е наш клиент. Ние сме абсолютно решени да продължим отличното обслужване, което ИнфоПартнерс е предоставяло и сме щастливи да приветстваме 423, които се присъединяват днес към нас. Ще работим близко със CCHBC, за да сме сигурни, че споделяме техните бизнес цели и подпомагаме техния бизнес успех.” Това заяви Урсула Моргенстерн, ръководител „Бизнес и платформени решения“ в Atos за цял свят.

„Ние очакваме с нетърпение нашето партньорство с Atos и сме уверени, че ще допринесе за по-нататъшно подобряване на ИТ услугите предоставяни на нашите бизнес партньори вътрешно в Coca-Cola Hellenic Bottling Company – каза Ален Брухар, директор „Бизнес решения и системи“ в CCHBC. – Нещо повече, ние разчитаме на опита и експертизата на Atos да осигури по-добър и по-бърз достъп до нови технологични решения, както и да ни подпомогне да се възползваме максимално от пазарните тенденции и възможности.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ннт

    7 0 Отговор
    Ще дочакаме ли българска компания да купи френска ?
  • 2 Конфуций

    7 0 Отговор
    А нещо българско остана ли ни?