Last news in Fakti

30 Януари, 2017 14:02 913 3

Повече полети до Москва

  • полети-
  • москва-
  • българия ер
Повече полети до Москва - 1
Снимка: М. Богданова ©

Повече полети от Варна и Бургас до Москва ще бъдат извършвани през това лято. Това стана ясно след подписване на протокол за увеличаване на въздушните превози между двете страни на среща между гражданските администрации на Русия и България в Москва.

Причината за увеличаване на полетите е големият интерес от страна на руските туристи към морските ни курорти през лятото. Отчита се засилен интерес на руснаци и през първите месеци на 2017г. Точно поради тази причина „България Ер“ предложи атрактивни пакетни цени на руските туроператори за целия зимен период и до средата на април, докогато се очаква да продължи сезонът за зимни спортове”, уточниха от националния превозвач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 misli posle govori

    2 0 Отговор
    Туй, вече е хубаво нещо
    Повече пари, повече туристи- идващи с мир.
    Без дрънкане на оръжие
    Со, кротце и со благо с двупосочен самолетен билет.
    Брей това си е бяла и добра новина...

    Те, англичаните и германците вече са тук- а спасителите от Варна съм ги чувал да свидетелстват, за подвизите им след края на работното време от 18.30 часа
    ( немците на фантастиш, а англичаните на куул)
  • 2 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    1 2 Отговор
    Трябва да се вдигнат цените на визите !!!
  • 3 кроко

    1 2 Отговор
    Абе да няма някаква грешка, едно тролче каза, че миналата година руснаците едвам дошли до България да си видят имотите, били гладни и скъсани и си боряли стотинките!