Last news in Fakti

1 Февруари, 2017 10:47 1 050 0

България се представи на сладкарско изложение в Германия

  • сладкарство-
  • изложение-
  • германия-
  • ism

ISM е изложение, което дава възможност за обмен на знания, технологии, идеи и сключване на бъдещи партньорства

България се представи на сладкарско изложение в Германия - 1

От 29 януари до днес в Кьолн се проведе едно от най-големите международни изложения за захарни и сладкарски изделия ISM 2017. България взе участие с национален щанд, на който се представиха 18 фирми.

Той се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Агенцията финансира частично участието, като пое между 75 - 85 на сто от разходите за наем на изложбена площ и цялостното изграждане на конструкцията на щанда, се посочва в съобщението на ИАНМСП.

Фирмите бяха разположени на обща изложбена площ от 208 кв.м. Целта на организираното българско участие бе да се осигури възможност на производителите да осъществят контакт с чужди такива, което да доведе до евентуална бъдеща съвместна работа.

ISM е изложение, което дава възможност за обмен на знания, технологии, идеи и сключване на бъдещи партньорства. Участието на изложението се организира в изпълнение на дейностите по проект BG16RFOP002-2.003-0001

"Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА