600 0

България се представи на сладкарско изложение в Германия

ISM е изложение, което дава възможност за обмен на знания, технологии, идеи и сключване на бъдещи партньорства

Анатоли Стайков

От 29 януари до днес в Кьолн се проведе едно от най-големите международни изложения за захарни и сладкарски изделия ISM 2017. България взе участие с национален щанд, на който се представиха 18 фирми.

Той се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). Агенцията финансира частично участието, като пое между 75 - 85 на сто от разходите за наем на изложбена площ и цялостното изграждане на конструкцията на щанда, се посочва в съобщението на ИАНМСП.

Фирмите бяха разположени на обща изложбена площ от 208 кв.м. Целта на организираното българско участие бе да се осигури възможност на производителите да осъществят контакт с чужди такива, което да доведе до евентуална бъдеща съвместна работа.

ISM е изложение, което дава възможност за обмен на знания, технологии, идеи и сключване на бъдещи партньорства. Участието на изложението се организира в изпълнение на дейностите по проект BG16RFOP002-2.003-0001

"Създаване на условия за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предприятия на европейски и международни пазари чрез осигуряване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции".

Германия


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай