860 1

Унгария гледала към руски газови проекти

Будапеща успешно участва в разработването на енергийни залежи на руския Западен Сибир

Унгария гледала към руски газови проекти
Венцислав Михайлов

Унгария може да се присъедини към "Северен поток" и "Турски поток". Тази прогноза направи пред РИА Новости Юрий Ушаков, помощник на президента на Русия Владимир Путин.

Не е изключено в бъдеще унгарските партньори да сътрудничат на "Газпром" по нови маршрути за енергийни доставки чрез "Северен поток" и "Турски поток", намекна Юрий Ушаков. Неговите думи идват навечерието на визитата на руския президент Владимир Путин в Будапеща.

Освен газови проекти се очаква Путин да обсъди с унгарския премиер Виктор Орбан и модернизацията на АЕЦ „Пакш“.

Юрих Ушаков не пропусна да подчертае, че Унгария успешно участва в разработването на енергийни залежи на руския Западен Сибир.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Лупи
    Отговор
    1 21:34  02.02.17
    Ааа що така прави таз лоша Унгария непослушна. Как може ние да се откажем доброволно от "Южен поток", а тия нахалници да се включват в други потоци. Не ги е срам! Нали и те са част от ЕС, защо искат руски потоци? Защо си затварят границите за майките с колички? Къде е Боко стратега интелектуален, честен и некрадлив мъж на място дето каза, че по-лошо нещо няма за нас от това да участваме в такова лошо нещо, като "Южен поток"? По-добре да внасяме втечнен газ от САЩ, нашите вечни и правилни съюзници, дето основната им грижа е живота и здравето на хората у нас! Слушайте Плевньо той ще ви го обясни по-добре и за хибридна война ще ви разкаже.

Напиши коментар:


Публикувай