Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 12:08 881 1

„Дойче банк“ със загуби от €2 млрд. за тримесечие

  • дойче банк-
  • загуби-
  • глоби

Миналата година клиентите и инвеститорите на банката бяха притеснени, че евентуалните глоби от регулаторните власти ще отворят прекалено голяма дупка в капитала

„Дойче банк“ със загуби от €2 млрд. за тримесечие - 1

„Дойче банк“ обяви загуби от €1,9 млрд. ($2,05 млрд.) за последното тримесечие, съобщи Маркетуоч.

Финансовата институция обяви приходи от €7,1 млрд. срещу €6,6 млрд. за последното тримесечие на 2015 г.

Анализатори припомнят, че „Дойче банк“ през последните два месеца се е съгласила да плати близо $8 млрд. за уреждане на проточилите се във времето спорове с американското министерство на правосъдието и финансовите регулатори на Великобритания и Ню Йорк, но продължаващите все още други разследвания тревожат инвеститорите.

Миналата година клиентите и инвеститорите на банката бяха притеснени, че евентуалните глоби от регулаторните власти ще отворят прекалено голяма дупка в капитала. Последните развития, макар и финансови болезнени, донесоха известно облекчение за инвеститорите и клиентите.

„Дойче банк“ приключва бурна година, съпроводена от съдебни разходи, съкращаване на бизнеса и икономически насрещни ветрове, които са предизвикателство за европейските банки като цяло.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лупи

    0 0 Отговор
    По-точно заглавие би трябвало да е: "САЩ рекетира Дойче банк за $8 млрд. Банковата институция завършва тримесечието с $2 млрд. загуби заради тоя рекет." Иначе Дойче банк ако не може да си докара баланса на + Боже опази ни останалите, то по-добре да се закриваме веднага.