4 577 2

Как да откриете работата, която обичате

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Според проучванията 80 % от хората по света не харесват работата си. Скот Динсмор, писател и журналист, интервюира различни хора, за да разбере отговора на въпроса какво отличава тези 20 %, които обичат това, което правят и го правят със страст и ентусиазъм. Той открива три общи неща между всички хора, които обичат работата си - от световно известни предприемачи до човека с малка пекарна на улицата.

В тази презентация за TED той споделя какво е научил за това как да откриете важното за вас - и после да започнете да го правите. Първо, трябва познавате много добре себе си и своите уникални способности, после да умеете да надскочите собствените си граници и трето, да се обградите с вдъхновяващи хора.

Вижте видеото (може да заредите субтитри на български език от иконката долу вдясно, която се визуализира след стартиране на видеото):Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 15:51  10.02.17
    Този коментар е премахнат от модератор
  • Вдъхновен
    Отговор
    2 00:29  14.05.17
    Дай Боже всеки му да работи това което иска или въобще да не му се налага да работи за да живее! Ако Господ го позволи това ще настъпи Рая на Земята.Няма да има глад,войни,недоволни хора,агресия завист,съревнования,омраза,глупост.Всеки ден ще е празник.Дай Боже всеки му да прави това което изка и му доставя удоволствие АМИН!

Напиши коментар:


Публикувай