1 667 5

Летим до Франкфурт за 30 EUR

Снимка: М. Богданова ©
Снимка: М. Богданова ©
Милена Богданова

От 22 май една от най-големите нискотарифни авиокомпании, които оперират на летище „София”, ще изпълнява полети от българската столица до основното летище във Франкфурт. Те ще са всеки ден с час на излитане 12.35 ч. От сайта на Wizzair става ясно, че полетите от и до летище Хан, ще бъдат спрени.

Летището във Франкфурт е едно от най-големите не само в Европа, но и в света. То е основно трансферно летище. Въпросният полет е удобен за тези, които летят на Изток, тъй като полетите от германското летище за Азия са следобедни и вечерни. Тези, които са решили да пътуват за Америка и не желаят да чакат с часове на франкфуртското летище, могат да ползват сутрешния полет от София за Франкфурт на националния превозвач на Германия.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Сноудън
  Отговор
  1 15:17  14.02.17
  Ние за 30 а куфара за 80!
 • дсему
  Отговор
  2 16:08  14.02.17
  пътувай с ръцете в джоба ;) там ще си купиш ,,парцаля,,
 • фъррр
  Отговор
  3 18:01  14.02.17
  Самолетите на Wizzair не са за по височки хора, защото в желанието си да съберат макс. мн. пътници разстоянието между седалките е много малко. Ако някой дългун иска да се вози и да си събере краката м/у седалките има опция няколко седалки, но за тях трабва да плати още доста, което си е един вид дискриминация заради ръста !? Може да звучи смешно, но си е така, все едно някое джудже да го накарат да плати повеч, защото заема цяла седалка !? Политиката за микро багажче, което е позволен безплатно изобщо няма да я коментирам !
 • ДомодедовВнуковоШеремьево
  Отговор
  4 20:48  14.02.17
  Както са казали англичаните евтиното винаги излиза скъпо. Кви 30 кинта ве!! И децата няма да повярват на такава оферта.
 • linker
  Отговор
  5 00:08  15.02.17
  До "ДомодедовВнуковоШеремьево": ти докато не вярваш, хората се возят. Много пъти съм ползвал уизеър на супер ниски цени, включително 20 евро до Лондон.

Напиши коментар:


Публикувай