883 0

Създай нов бизнес партньор само след 30-минутна среща

Двустранните бизнес срещи развиват сътрудничеството и технологичния трансфер

Милена Богданова

Наближава крайният срок за записване в двустранните бизнес срещи на изложението МаchTech&InnoTech. Това е идеална възможност за създаване на бизнес партньорства в рамките на 30-минутни предварително организирани срещи. Събитието се организира от Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара и Интер Експо Център, София.

МаchTech&InnoTech e единственият бизнес форум в страната, по време на който се провеждат двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни компании.

Срещите са насочени към фирми, занимаващи се с производство и търговия на металорежещи и металообработващи машини, инструментално оборудване и метрология, автоматизация, CAD/CAM/CIM системи, 3D принтиране и индустриален софтуер и др.

С помощта на специализирана интернет страница https://www.b2match.eu/imm2017 имате възможност за регистрация на участник, публикуване на фирмен профил и интереси, заявяване на срещи, потвърждение за приетите срещи, изготвяне на график за срещите с потенциални партньори според интереса си.

Краен срок за регистрация – 20 март 2017 г.

МаchTech&InnoTech ще се проведе от 4 до 7 април в Интер Експо Център – София. Изложението се развива в сферата на индустриалните машини и обрудване, което дава възможност на специалистите в бранша да създадат нови бизнес контакти и да се запознаят с последните новости и тенденции на пазара в България и региона.Напиши коментар:


Публикувай