3 071 8

ЕС на 2 скорости: Ще пререгистрираме "Евроинс" в Европа (ВИДЕО)

ЕС на 2 скорости: Ще пререгистрираме "Евроинс" в Европа (ВИДЕО)

Ако Европа на две скорости се случи, а ние продължаваме да си играем на избори, то това ще ни принуди да пререгистрираме седалището на „Евроинс“ в някоя страна от Европа, която е в първата скорост.

Това заяви в интервю за Факти.бг Асен Христов, председател на Надзорния съвет на „Еврохолд“.

Той аргументира, че да се развива застрахователен бизнес в страна, която се намира във втората скорост не е добро.

Големите страни ще направят всичко възможно те да определят политиката и правилата, аргументира се Асен Христов.

Неговите аргументи вижте във видеото.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • незнайко
  Отговор
  1 16:58  08.03.17
  Колонизация от нов тип- Европа на две скорости. Социализма беше "зле" сега ще стане още по ЗЛЕ. Да живее демокрацията УРА.
 • Как пък не
  Отговор
  2 18:32  08.03.17
  Пробвай един ден без " западните " екстри. Чрез нас "втора скорост" се разбива западния модел. Не съм сигурен че им е приятно да ни набиват че подкуп е лошо и че ни трябват пътища и прочие
 • Първа и втора класа ? И трета "лукс"
  Отговор
  3 19:58  08.03.17
  Най-после пак сме в кошарата от която излязохме, която дори е по-зле от 1991ва Год! Най-сетне истината лъсна - ние не сме ТЕ! Ние пак сме си ние! В Шенген! Удар с мокра парцал в лицето за събуждане, че не сме рода със Запада ! Пази се от вратите - затваряме вратите! ОРИЕНТ ЕКСПРЕС заминава без нас ! Гутен морген ! Ком цюрюк ин Трета класа "лукс"! Я ! Я! ДАНКЕ!

 • Прелъстена и изоставена !
  Отговор
  4 20:06  08.03.17
  Обараха ни до голо и извинявай че се видяхме! Ама с други думи се ползва туй сега - "скорости" ! Те откачат нашият вагон и отлитат и ние сме без всякакви скорости ! О ГОД ! Сега за кой влак ще се закачаме с Доган за Ердоган! А бакалъм, ошгелдин в Булгаристан!
 • Вуте
  Отговор
  5 23:14  08.03.17
  ...точно пък вие един застрахователен бизнес развивате...ама на задна скорост!
 • Gostenin
  Отговор
  6 23:30  08.03.17
  Това какво общо има с цялостната стратегия. Най-важен аджеба застрахователният бизнес ли е за хората и тяхното благосъстояние от тук на сетне. Този господин се изказва като министър председатвл. Къде сте българи че не може читаво правителство да си изберете.
 • Шляхтиц
  Отговор
  7 06:11  09.03.17
  А добър ден! След години на ЕВРОПЕЙСКО БЛАГОДЕНСТВИЕ отново всеки със съдбата си, всеки с късмета си, но най-вече ВСЕКИ С АКЪЛА СИ. По мое скромно мнение България през 1989 година беше много по-добре и много по-напред в световните класации, от колкото е сега. В момента обикновено е на първите места по смъртност, демографски срив, корупция, престъпност, бедност и т.н. и т.н. Всеки със съдбата си и най-вече ВСЕКИ С АКЪЛА СИ. Това важи за човек, за народ и т.н. и т.н. и т.н...............
 • Скоро и извън ЕС
  Отговор
  8 06:19  10.03.17
  И когато приятелю млад и когато другарю си тръгнеш ти от нашия град, си тръгнеш ти от България. Вземи във тоя хубв ден една българска роза от мен. Нека тя да ти напомня с ароматния си глас за Балкана, за морето и за всички нас. И не забравяй нито ден ти таз българска роза...

Напиши коментар:


Публикувай