10 Март, 2017 11:21 1 115 1

ТУИ започва да води туристи от Франция по морето

  • туи-
  • туристи-
  • франция-
  • морето
ТУИ започва да води туристи от Франция по морето - 1

Големият туроператор "ТУИ груп" (TUI group) започва да води туристи от Франция по Българското Черноморие след девет годишно прекъсване. Това стана ясно по време на срещата на министъра на туризма Стела Балтова с Астрид Айлерт, ръководител продукти в ТУИ Франция, в рамките на международното изложение ITB в Берлин. Компанията пуска директни полети в средата на май от френски летища до Бургас. За този сезон основно ще се предлага Слънчев бряг, каза Астрид Айлерт.

Балтова приветства усилието на ТУИ за връщането на френските туристи по Българското Черноморие. Тя обяви, че министерството работи вече за маркетинга на България за 2018 г. и се надява до края на април да бъде приета концепцията.

Като цяло "ТУИ груп" отчита ръстове на всички пазари за страната в записванията към момента, заяви Детлеф Хьоне, мениджър за България в компанията. Увеличенията от Германия, Австрия и Швейцария бележат 35%, от Полша 30%, Холандия 40%, Русия 20%, скандинавските страни 15% и Белгия 15%.

През миналата година концернът е изпратил у нас над 230 000 туристи от всички пазари. "ТУИ груп" работи с 1600 агенции в цяла Европа, обслужва над 20 млн. туристи годишно. Оборотът на туроператора надхвърля 17.2 млрд. евро годишно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ник

    1 1 Отговор
    те и по гората ги водАт и по рИката.