3 Април, 2017 18:41 848 0

В търсене на млади надежди-ежегодното изложение „Стажове“

  • работа-
  • изложение-
  • университет
В търсене на млади надежди-ежегодното изложение „Стажове“ - 1

На 4 април стартира ежегодното изложение „Стажове“ в Техническия университет в София, на което повече от 70 водещи фирми ще осъществят контакт със студентите, обучаващи се в университета.

Фирмите ще предоставят ценна информация на завършващите за дейността, актуалните си стажантски програми и възможни стипендиантски програми.Така студентите ще придобият по-ясна представа за изискванията на компаниите към своите служители, шансовете за израстване в кариерата и спецификата на самата работа.

БТЛ Индъстрийз - водеща компания в разработката, производството и продажбата на медицинска апаратура също ще присъства на събитието. В последните години тя не е пропускала нито една възможност за среща с мотивираните студенти и млади специалисти, на които да предложи възможност за професионална реализация в модерна международна компания.

БТЛ Индъстрийз непрекъснато увеличава работните места на различни нива. Успява да мотивира младите специалисти да дават максимума от себе си, предоставяйки им мотивираща работна среда, възможност за обмяна на опит в международен мащаб, активното участие в конференции и обучителни програми, конференции, изложения и проекти на компанията.

Откриването ще бъде на 4 април в 10 ч. във фоайето на Учебен блок 12 на Университета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА