Last news in Fakti

19 Април, 2017 10:45 1 550 1

Насоки за младите хора в избора на професия

  • adecco-
  • experience work day-
  • адеко-
  • отворени врати

Първият „ExPERIENCE WORK DAY“ НА АДЕКО ГРУП ДАВА НАСОКИ НА МЛАДИТЕ ХОРА ПО ПЪТЯ НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ИМ РЕАЛИЗАЦИЯ

Офиси и клонове на Адеко Груп в 46 страни отварят вради за цял ден кариерна ориентация, уъркшопи и презентации как да се подготвим максимално добре за интервю за работа. Цюрих, Швейцария, 10 Април 2017: Адеко Груп, световният лидер в човешките ресурси, ще посвети 700 клона и офиса в 46 страни на 26 Април на това да помогнат и посъветват младите хора в търсенето на работа.

Преминаването между университет и работа и взимането на решения, които се отравязат на бъдещата кариера е един от най-предизвикателните и критични периоди в живота на младия човек. С международното ниво на безработица сред младите (около 71 милиона), това преминаване се е превърнало в една от най-бързите промени в работната структура, новите изискванията от страна на работодателите нарастват постоянно.

Най-добрият начин за намиране на работа е чрез опита. За жалост, това е и нещото, което липсва на повечето завършващи млади хора . Повечето от тях не са имали досег с пазара на труда и имат бегла представа каква ще бъде бъдещата им професия, какви са възможнните опции за тях или каква позиция би отговаряла на техните умения, характер и мечти.

За да помогне на тези млади хора да намерят своята посока, Адеко Груп представя „Experience Work Day“ – възможността веднъж годишно те да посетят нашия офис и да получат ценни насоки за различните кариери, търсенето на работа, кандидатстването и интервютата.

700 локации в 46 страни ще отворят врати за хиляди млади хора, които си търсят работа. Участниците ще прекарат ден зедно със служителите на Адеко Груп в различни отдели, избрани от тях, опознавайки възможностите на работата, богатсвтото на възможни кариерни пътища и ще получат опит от „първо лице“ каква позиция да търсят.

Експерти по човешките ресурси ще им дадат съвети и насоки. Сесиите ще включват подготвяне на CV, коучинг как да овладеят интервю за работа, подготвяне на мотивационно писмо и идеи какви умения да развият, за да са адекватни на днешния пазар на труда. Също така, участниците ще разберат за различните възможности, стажове и трейнинги на Адеко Груп.

Ален Дехаз, CEO на Адеко Груп казва: „Когато започнах маркетинг кариерата си през 1987 г., работех в магазина народителите си и в голям международен търговец, което ми позволи да видя как е работи с бързо оборотни стоки. Всяка стъпка ми помогна да следвам професионалния си път, научи ме кой искам да бъда и какви умения са необходими. Недостатъчно млади хора днес имат същата възможност. Очаквам с нетърпение да отворим вратите си за младите хора и да им помогнем да открият какви професии са им интересни, както и да им дадем насоките и шанса, който заслужават.“

Глобалната инициатива „Experience Work Day” следва успеха на The Adecco Group Street Day, лансиран през 2012 г., който подкрепи над 3 милиона хора по света в придобиването на по-добър старт в работния свят.

‘Experience Work Day’ е част от The Adecco Group Way to WorkTM , лансиран през 2013 г. С целта да се бори с младежката безработица и да помага за навлизането в професионалния свят. Чрез Way to Work, Адеко Груп осигурява на младите хора стажове и обучения (над 10 700 от 2015 г. насам), кариерни съвети и трейнинги, както и възможността да станат „CEO за един месец“.

Можете да се регистрирате, като изпратите CV и посочите в текста на мейла коя област Ви е интересна (маркетинг, човешки ресурси, счетоводство и тн.) на [email protected]

Вижте видеото, представящо The Adecco Group Experience Work Day:

Адеко Груп базирана в Цюрих, Швейцария, е световният водещ доставчик на HR решения. С приблизително 32,000 служители на пълен работен ден и над 5,100 офиса в над 60 държави и територии по света, Адеко Груп предлага широк набор от услуги, свързвайки над 700,000 асоциирани служителя с над 100,000 клиента всеки ден. Доставяните услуги покриват обширните категории на временно осигуряване на персонал, постоянни назначения, аутсорсинг, консултиране и преструктуриране. Adecco Group е в списъка от 500-те компании във „Fortune Global 500”.

Adecco S.A. e регистрирана в Швейцария (ISIN: CH0012138605) и листната на швейцарската фондова борса SIX (ADEN).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123123123

    1 0 Отговор
    Каквото и да работят, само да не са в България - бягайте, докато не е късно ... ще го разберете, когато вече сте изпуснали шанса си ... тук бъдеще няма.