21 Април, 2017 14:23 1 271 1

Air France вече има втори Boeing 787 във флотата си

Венцислав Михайлов

Air France вече има втори Boeing 787 във флотата си. В сряда сутринта, вторият Boeing 787 на Air France кацна на летище Париж-Шарл дьо Гол. Първият си полет този нов самолет ще извърши на 1 май до Монреал. До края на 2017 г., Air France ще има още три машини, а през лятото на 2018 г. флотът ще се състои от шест Boeing B787.

Този самолет от ново поколение има и някои много важни преимущества. Разходът на гориво е намален с около 20% в сравнение с предходното поколение самолети, което намалява влиянието от поредно увеличение на цената на горивото. Освен това има значително намаляване на емисиите на въглероден диоксид (около 20%), както и емисиите на шум.

Самолетът е снабден с подобрение на въздушното налягане и по-високи нива на влажност по време на полет, за по-голям комфорт при пътуване.

Самолетът е снабден с подобрение на въздушното налягане и по-високи нива на влажност по време на полет, за по-голям комфорт при пътуване. Не трябва да се забравя и Wi-Fi връзка на борда, адаптирана към изискванията и навиците на клиентите. Икономична класа предлага по-голям комфорт.Коментари

Коментарите са сортирани от нови към стари
  • рес еоод (гост)
    И ЗАЩО НЕ ИНВЕСТИРАТ В ЕВРОПА

Напиши коментар:


Публикувай
Назад към статията

Още от Бизнес