1 435 1

Air France вече има втори Boeing 787 във флотата си

Венцислав Михайлов

Air France вече има втори Boeing 787 във флотата си. В сряда сутринта, вторият Boeing 787 на Air France кацна на летище Париж-Шарл дьо Гол. Първият си полет този нов самолет ще извърши на 1 май до Монреал. До края на 2017 г., Air France ще има още три машини, а през лятото на 2018 г. флотът ще се състои от шест Boeing B787.

Този самолет от ново поколение има и някои много важни преимущества. Разходът на гориво е намален с около 20% в сравнение с предходното поколение самолети, което намалява влиянието от поредно увеличение на цената на горивото. Освен това има значително намаляване на емисиите на въглероден диоксид (около 20%), както и емисиите на шум.

Самолетът е снабден с подобрение на въздушното налягане и по-високи нива на влажност по време на полет, за по-голям комфорт при пътуване.

Самолетът е снабден с подобрение на въздушното налягане и по-високи нива на влажност по време на полет, за по-голям комфорт при пътуване. Не трябва да се забравя и Wi-Fi връзка на борда, адаптирана към изискванията и навиците на клиентите. Икономична класа предлага по-голям комфорт.

Франция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • рес еоод
    Отговор
    1 12:54  22.04.17
    И ЗАЩО НЕ ИНВЕСТИРАТ В ЕВРОПА

Напиши коментар:


Публикувай