Last news in Fakti

22 Май, 2017 19:49 3 318 3

От днес летим евтино до Франкфурт

  • полети-
  • софия-
  • франкфурт-
  • цена
От днес летим евтино до Франкфурт - 1
Снимка: Shutterstock

От днес нискотарифната авиокомпания Wizz Air извършва полети от летище „София” до едно от най-големите европейски летища и международен хъб – Франкфурт. То е четвъртото по натовареност на Стария континент. Полетите са всекидневни с час на излитане от София 12.35 ч. Еднопосочният билет е с цена 48.99 лв. Включени са данъци и задължителните такси.

„Свързвайки столицата на България с най-голямото летище в Германия и главен международен хъб сме сигурни, че този ежедневен полет ще бъде популярен и за бизнес пътниците, и за туристите”, каза Габор Васархели, мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПроФинСиалист ма с панеУка в овча купеУ

    8 10 Отговор
    Яко мяко - всички шопи ся ще се изръсят там като нЕкви провинциалисти бахахаха .Ще го играят баровци по шопски с 2 евро в джоба инче -тънката лайсна и после задължително постна снимчица в фаЦебука на фона на Франкфурт летището с тъмни очила и кифладжийска мутра за да се види, колко раИраш ли сме напред с матРяла ниИ шопИтИ .Баахаха смешни проФинциалистиииии

    Коментиран от #2

  • 2 Celio

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "ПроФинСиалист ма с панеУка в овча купеУ":

    То в София шопи почти не останаха. София е пълна с такива като теб. А Франкфурт и подомни дестинации ще се напълнят от роднините ти, ха ха.

    Коментиран от #3

  • 3 ПроФинСиалист ма с панеУка в овча купеУ

    3 7 Отговор

    До коментар #2 от "Celio":

    Еее споко е брат ти нали си потомствен шоп - ще те сложим като такъв начело на столичната съпротивата , а може и джобни да ти съберем всички задружно да отидеш и ти там веднъж с повече от 2 евро в джоба като лидер хаха .