27 Май, 2017 11:36 2 865 2

Zaplata и Консепта събраха HR гилдията за нова услуга (Видео)

  • консепта
Zaplata и Консепта събраха HR гилдията за нова услуга (Видео) - 1
Снимка: Shutterstock

Най-бързо-развиващият се сайт за обяви за работа Zaplata и консултантската компания за управление на човешки ресурси Консепта БП събраха HR гилдията на презентация на съвместния си проект. Те представиха Доклади за добрите практики и анализи на възнагражденията в България.

За целта е разработена онлайн платформа, чрез която може да се направи бързо сравнение наданните на компанията спрямо тези на пазара на труда.

Новият инструмент позволява да бъдат генерирани неограничен брой доклади и статистики, базирани на различни критерии като годишни приходи, размер на компаниите брой служители, сектори и региони; да се актуализират данните; да се запазят и принтират всички резултати и доклади.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 One Wise

    6 0 Отговор
    Няма по-вредно нещо за човешкото здраве от работата. Работата понякога заема 90% от човешкия живот. Не остава никакво време за самоусъвършенстване, развитие на духовните качества и потребности на човека. Човек ще се освободи от наложената сатанистка система на робски труд, когато намери начин да живее без да изкарва пари. "Робът се бори за свобода, а свободният за съвършенство".