5 993 0

ТОП работодатели на седмицата

ТОП работодатели на седмицата
Снимка: Shutterstock
Милена Богданова

С началото на лятото започват и големите отпуски. В същото време в някои сегменти продължава активното търсене на служители. Част от компаниите решават именно преди летните отпуски да назначат хора, тъй като преценяват, че ще могат да отделят повече време за обучение, а други търсят служители с временна заетост. Ето и ТОП компаниите за тази седмица:

Джъмбо

Магазинът за играчки Jumbo е създаден през 1986 в Атина (Гърция). Бързо се превръща в любимо място за малки и големи и всички онези, които обичат игрите и осъзнават необходимостта от креативност. Почти 30 години по-късно Jumbo притежава верига от 62 магазина: 51 в Гърция, 8 в България и 3 в Кипър. У нас младите без трудов опит могат да започнат работа и с помощта на системата за разширено обучение да достигнат до една от многобройните позиции, които се предлагат.

Вижте свободните позиции на Джъмбо

Емералд Хоспиталити

“Emerald Beach Resort & Spa" е разположен в Равда и е един от най-вълнуващи български черноморски курортни селища. Стремежът на компанията е да осигури отлични условия за своите гости, които да надминат техните очаквания. Поемаме сериозната отговорност да планираме бъдещото си развитие и да продължим усъвършенстването на предлаганите услуги. Насърчаваме служителите си да се обучават и усъвършенстват, за да създадем една приятно, защитено и щастливо обкръжение.

Вижте свободните позиции на Емералд Хоспиталити

Мега Дивайс ЕООД

Търговското дружество се занимава с продажба на всякакви видове аксесоари, иновативни технологии за мобилни и стационарни устройства за комуникация и забавление. Сред основните й цели е да увеличава доверието в клиентите, доставчиците и персонала, с който работи. В компанията работи млад и амбициозен екип от професионалисти. Предлага фирмено обучение.

Вижте свободните позиции на Мега Дивайс ЕООД

Хенкел България ЕООД

Компанията оперира с три водещи марки и технологии на световно ниво: перилни и почистващи препарати, Henkel Beauty Care, както и лепила и лепилни технологии. Успехът на компанията се гради не само върху постоянните иновации, но също така и на база служители, които се стремят към съвършенство. Работата в „Хенкел” е страст.

Вижте свободните позиции в Хенкел България ЕООД

Проксиад България ЕАД

Поради непрекъснатото разрастване на дейността си, компанията непрекъснато търси разработчици, PHP програмисти. Като допълнение „Проксиад” провежда и стажантски програми в София и Пловдив, след което специалистът може да продължи кариерата си в компанията.

Вижте свободните позиции в Проксиад България ЕАД

Пи Ен Системс ООД

"Пи Ен Системс" ООД е специализирана компания в монтаж на огради, козирки, врати, дограми, парапети, фасадни обшивки и други изделия от алуминий, стомана и пластмаса. Компанията предлага дългосрочен договор, добра стартова заплата. За повечето позиции е предвидено обучение.

Вижте свободните позиции Пи Ен Системс ООД

Нюанс БГ АД

Служителите на компанията са част от голямото семейство на Dufry, което наброява около 29 000 служители от над 70 националности. Програмите за кариерно развитие предоставят възможности на всеки служител, чрез резултатите от своята работа да осъществи желанията и амбициите си за кариерно развитие в компанията, подкрепени от неговите опит, знания и умения.

Вижте свободните позиции Нюанс БГ АД