2 650 11

Максимум бонуси за работещите в родните заводи

Максимум бонуси за работещите в родните заводи
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Ако представата ви за работа в завод е поточна линия с мрачни работници в сини престилки, е време да сверите часовника си.

Днешните заводи са едни от предпочитаните работни места у нас.

За добър тонус и настроение на екипа се предлагат сезонни плодове, танцови тренировки, състезания по футбол и риболов, детски партита за 1-ви юни.

Ежегодно се изследват нагласите за мотивацията с цел удовлетвореност на персонала, поемат се също, транспортни разходи, допълнителни здравни осигуровки и застраховки, закупуват се стъкла за очила и др.

Вижте още какво сподели за нас г-н Филип Витанов - HR менидъжр на завод AQ Electric, в град Радомир:Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • мао
  Отговор
  1 12:06  23.06.17
  И затова никой не ще да работи там...
 • ZAZ
  Отговор
  2 12:21  23.06.17
  Вие подигравате ли се? Или се правите на ударени и не знаете за колко и при какви условия се работи по другите фабрики и заводи? Това което го пише се отнася за 1 процент от заводите и фабриките в България, на останалите места е ГОЛЯМ психически и физически тормоз, все едно се работи в затвор, под постоянно видеонаблюдение, нощни смени,12 часови смени,и непрекъснато психическо тормозене на работещите,казвам го от личен опит,добре че се осъзнах навреме и напуснах.Сега във Англия за 2 месеца получавам толкова,коклкото в България щях да получа за 1 година... Ако наистина условията и заплащанията баха толкова добри в БГ дали 2 милона български граждани щяха да работят в чужбина?

  Коментиран от #6

 • Бре..бре
  Отговор
  3 19:05  23.06.17
  Тия ги разправяйте на дедовия.
 • Гого
  Отговор
  4 21:46  23.06.17
  Шараните вече изчезнаха зад граница поради факта че у нас работодателите еволюираха в робовладетели. Вече се изтърка клишето че няма кадри за да не дават по високи заплати какво ли ще е новото клише?

 • незнайко
  Отговор
  5 08:59  25.06.17
  Този не е от работодателите, които са шведи. Цяла БЪЛГАРИЯ ще бъде купена заради евтината работна ръка. По точно по малкото заплащане спрямо ЕС. С ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ !
 • Патриот
  Отговор
  6 12:54  25.06.17

  До коментар #2 от "ZAZ":

  Напълно подкрепям ЗАЗ и Гого - българските работодатели са робовладелци в 99% от случоите - работиш по 10 часа, 6 дена седмично в нечовешки условия за 600-650лв извън София. Максимум. За статистиката един бежанец взима 1000лв без да прави нищо.
 • peneva
  Отговор
  7 09:27  26.06.17
  Да, този е точно от работодателите, които уж са шведи. Нискоквалифициран и непривлекателен труд и заплати 500-600 лв. Некомпетентни мениджъри с изумително високи заплати. Унизително отношение към работниците и служителите, което е причина за постоянно текучество. Постоянно видеонаблюдение и съответните санкции. Никакво професионално обучение. Извънредния труд не се заплаща. Да се чудиш какви са тези шведи...
 • дърт олигарх
  Отговор
  8 10:30  26.06.17
  Да, така е, и един мармот завива шоколада със станиол.
 • робовладелец
  Отговор
  9 18:56  26.06.17
  Производството на каквито и да е стоки е трудна и трудоемка работа. Наистина възнаграждението е ниско и дори да бъде удвоено пак не може да се сравнява с на запад.А сега се замислете как работите тук и как там - влагате ли всичко от себе си или просто чакате да мине смяната. В България всеки работещ в сферата на производството може спокойно да изкарва 50+ лева на смяна , стига да НЕ ГО МЪРЗИ И РЪЦЕТЕ ДА НЕ СА МУ В Г.ЗА. А масовите работници - алкохолици , неграмотници и некадърници няма как да са заплатени. Бат Бойко само за едно е прав - много кофти материал. ;)
 • Peneva
  Отговор
  10 07:51  27.06.17
  Ето такива са псевдо работодателите в шведските фирми - тъпи, некомпетентни и дори невъзпитани продажници.
 • Шаран
  Отговор
  11 11:29  12.11.18
  Дрън дрън глупости на търкалета ! Използват те и после шут отзад ! Пълно е с началници Олигофрени ! И с робска рая !

Напиши коментар:


Публикувай