Last news in Fakti

20 Юли, 2017 17:56 8 344

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • фирми-
  • позиции-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Активизират се компаниите в областта на телекомуникациите. Това, което предлагат на бъдещите си служители е обучение, възможност за кариерно развитие и комуникация с хора буквално от цял свят. Компании, съпътстващи строителната дейност също търсят специалисти. Предимно за работа в производствените им бази.

ЛН Сълюшънс ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е сред лидерите на световния и българския пазар. Разполага с над 10 000 ресторанта в повече от 70 страни. В България е от 2010 г. и от тогава се разраства с бързи темпове. В момента е с 12 пицарии, позиционирани в гр.София и гр.Пловдив Основният принос за тези постижения е на екипа ни от млади, усмихнати и ентусиазирани служители, които ежедневно осигуряват на нашите клиенти вкусна и качествена храна, поднесена с усмивка.

Вижте свободните позиции на ЛН Сълюшънс ООД

Опенкод Системс ООД

ТОП работодатели на седмицата

Водеща компания в бизнеса с мобилни мрежи. Предлага на своите служители отлични възможности не само за подобряване на съществуващите професионални умения, но и усвояване на нови. Спецификата на работа дава възможност на служителите да работят в тясно сътрудничество с големи мобилни оператори от Европа, Африка, Близкия и Далечен Изток. Ценят се креативни хора с креативно мислене.

Вижте свободните позиции на Опенкод Системс ООД

Ендава ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Целта на компанията е да се фокусира върху това да помага на хората, ползвайки силна фирмена култура. За да бъдат нейните служители най-добрите в бранша, компанията инвестира в различни програми за развитие на човешкия ресурс и създава висока учебна среда. Ангажиментът към служителите е те да бъдат успешни и развиват не само техническите си умения.

Вижте свободните позиции на Ендава ЕООД

Travelfusion Ltd

Компанията е един от най-големите агрегати за пътувания като обработва стотици хиляди самолетни билети на месец и управлява десетки милиони свързани търсения за пътувания на ден. За българския си офис в Пловдив компанията търси програмисти.

Вижте свободните позиции на Travelfusion Ltd

Огняново К АД

Компанията е производител на варови продукти в България, които намират приложение не само в строителството, но и в различни области на промишлеността. Разполага с най-съвременното технологично оборудване, висококвалифициран персонал и отличен мениджърски екип.

Вижте свободните позиции на Огняново К АД

Данко Системс ООД

ТОП работодатели на седмицата

Стремежът на фирмата е чрез висок професионализъм и коректност в отношенията с партньори да удовлетворява нуждите и потребностите на своите клиенти. Професионалният екип на фирмата се стреми да създаде продукт, който максимално удовлетворява изискванията на клиентите и да се вписва в тяхното произвдоство. Коректността е в основата на ползотворните взаимоотношения с утвърдени фабрики в областта на мебелната промишленост в България, Италия, Литва ,Унгария и Англия. 75% от продукцията се изнася за страни членки на ЕС.

Вижте свободните позиции на Данко Системс ООД

Сейфчардж България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е световен лидер в онлайн платежните услуги с над 10-годишен опит на пазара. Предлага гъвкави софтуерни решения, съответстващи на бързо променящата се електронна търговия. Служителите на компанията се радват на цялостен пакет социални придобивки, здравословна работна среда, която им позволява да подържат отличен баланс между работа и свободно време.

Вижте свободните позиции на Сейфчардж България ЕООД



Свързани новини