1 088 4

Над 90% от студентите във ВУЗФ започват работа преди да са завършили

Мартин Христов

Над 90% от студентите, които следват в бакалавърска или магистърска степен във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), започват работа още преди да са завършили или непосредствено след това.

Над 30% от тях заемат ръководни позиции и са изградили кариери като мениджъри, директори в големи компании у нас. Това показаха данните oт анкетното проучване сред студентите, което университетът провежда всяка година.

“Този огромен процент на студенти, които се реализират професионално още докато следват, се дължи на близката връзка, която университетът изгради с бизнеса - във ВУЗФ преподават експерти от водещи компании в България. По този начин студентите имат възможност да работят върху реални казуси от практиката и да са наясно с последните тенденции в сферата, която изучават“, обясни вицепрезидентът на ВУЗФ Детелина Смилкова.

Кариерният център на ВУЗФ поддържа голяма и актуализирана база от данни със свободни работни и стажантски позиции в десетки водещи компании у нас и насърчава студентите да кандидатстват. По този начин университетът предлага на учащите едни от най-добрите и сигурни възможности за реализация и кариерно развитие в България.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Как иначе
  Отговор
  1 23:17  27.07.17
  Ами нали бившите МУТРИ, станаха застрахователи и изпраха парите в холдинги?! В началото застрахователи бяха биячите и проститутките им, същите бяха и брокери, сега вече започват да си пълнят бизнеса с истински кадри, а биячите и проститутките станаха шефове на отдели в холдингите им - лесно, просто и РЕАЛНО!
 • 2 00:02  28.07.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Реклама
  Отговор
  3 09:56  28.07.17
  Рекламен материал
 • STUDENTA
  Отговор
  4 13:49  28.07.17
  90 защото останалите 10 ходят в университета просто ей така, за да си запълват ежедневието и да пият кафенце с колежките :)

Напиши коментар:


Публикувай