27 Юли, 2017 19:08 8 021

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • фирми-
  • позиции-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Големи телекомуникационни компании и фирми за търговия с компютърна техника са сред ТОП работодателите, които тази седмица търсят служители. За повечето големи фирми летните месеци са отлична възможност за наемането на нови служители, тъй като имат повече време за обучение.

Теленор България

Зад успехите на компанията стоят мотивацията и решимостта на нашите висококвалифицирани специалисти в най-различни области. Спектърът е много широк – от технически персонал, през специалисти работа с клиенти, търговци, хора, които работят в сферата на финансите, човешките ресурси, маркетинг, снабдяване и логистика, ИТ, право и др. Конкурентното ни предимство се основава на уменията и ангажираността на хората, които работят тук, както и на грижата и признанието.

Вижте свободните позиции на Теленор България

Натек България ООД

Компанията е специализирана в областта на IT аутсорсинг услугите. Създадена е в Чехия през 2004 г. Дейността й се разпростира в страни като Полша, Словакия, Чехия и България. В компанията работят над 400 служители от 45 локации от цял свят.

Вижте свободните позиции на Натек България ООД

Plesio Computers EAD

В компанията функционира специализиран B2B отдел за персонално обслужване на корпоративни клиенти. Екип от поне двама професионалисти работи с всеки клиент – call center оператор и търговски консултант, които оказват съдействие, както при избора на офис оборудване и консумативи, така и при необходимост от услуги по инсталация и техническа поддръжка за офис техника.

Вижте свободните позиции на Plesio Computers EAD

Софтекс Интериори ЕООД

Компанията е водеща в производството и търговия на текстил. На совите служители предлага Интересна и предизвикателна работа, фирмено обучение, адекватно заплащане с възможности за развитие, възможност за професионална реализация и дългосрочно и перспективно сътрудничество.

Вижте свободните позиции на Софтекс Интериори ЕООД

PokerStars

Компанията е собственик на игралните марки PokerStars, Full Tilt, BetStars, StarsDraft, European Poker Tour, PokerStars Caribbean Adventure и други. Те имат над 100 милиона клиенти от цял свят и държат едни от най-големите онлайн игри в този бизнес.

Вижте свободните позиции на PokerStars

КайУер ООД

Компанията разработва софуери. Помага на клиентите си (предимно големи германски компании) да подобрят продуктовите си предложения и да ги информира за най-новите постижения в областта на технологиите

Вижте свободните позиции на КайУер ООД

САРКК БЪЛГАРИЯ ЕООД

Компанията е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания и Македония. Целта на компанията е насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти и я превръща в желан работодател.

Вижте свободните позиции на САРКК БЪЛГАРИЯ ЕООД

Growgreen Pty Ltd

Компанията е представител на GrowGreen Australia, която произвежда богата гама биологичноактивни продукти за конвенционално и биологично земеделие. Притежава два завода в Австралия и Нова Зеландия, като е в проект на изграждане на такъв и в България.

Вижте свободните позиции на Growgreen Pty Ltd



Свързани новини