4 413 2

ТОП работодатели на седмицата

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Милена Богданова

Служители в областта на нефтената промишленост, предлагането на офис оборудване и подбора на персонал за скандинавски държави са част от атрактивните позиции, за които се търсят служители. Компаниите предлагат не само добро възнаграждение и отлични условия на труд, но и възможност за кариерно развитие.

Лукойл България ЕООД

Компанията е един от големите руски и чуждестранни работодатели. Хората са основният й капитал. Тяхната отговорност, активност и целеустременост определя успеха. На служителите си компанията предлага непосредствена възможност да участват в големи и интересни проекти, работа с висококвалифицирани професионалисти, възможност за професионално израстване, социална програма.

Вижте свободните позиции на Лукойл България ЕООД

Office 1 Superstor

Международна търговска марка е специализирана в продажбата на канцеларски материали и офис оборудване. Марката вече е позната в 22 страни по света. Днес във веригата магазини работят над 700 обучени и успяващи в работата си млади хора - 75% от персонала е на възраст под 30 години. Задълженията на висококвалифицираните ни служители са свързани с идентифициране изискванията на съвременния офис потребител и предлагане на индивидуално съобразени решения.

Вижте свободните позиции на Office 1 Superstor

Melterrea Ltd.

Аутсорсинг компанията работи в областта на индустрията с казина. Предлага по-висока от средната заплата, привлекателна среда за работа, както и възможност за растеж и личностно развитие като подпомагаме служителите си да развият и подобряват уменията си.

Вижте свободните позиции на Melterrea Ltd.

Експрес Гарант НК ЕООД

Компанията предлага висококачествени стоки на български и чуждестранни производители. Служителите имат възможност да работят в динамична среда, в екип от професионалисти. Работодателят предлага дългосрочна заетост, финансова стабилност и отворени възможности, както и възможност за развитие при равен старт, разнообразни програми от бонуси, обвързани с личното и екипно представяне.

Вижте свободните позиции на Експрес Гарант НК ЕООД

Нордик Рикрутмънт & Кансълтинг ЕООД

Компанията предлага бизнес консултиране, като акцентът върху северните европейски държави. Има дългогодишен опит в подбора на персонал. У кандидатите се цени надеждността, добрата комуникация, възможността за намиране на решения, гъвкавостта

Вижте свободните позиции на Нордик Рикрутмънт & Кансълтинг ЕООД

Ми Енд Би ЕООД

Компанията е основен дистрибутор на продуктите на SONY. Като такъв държи да назначава в търговските си обекти, мотивирани и квалифицирани консултанти, които са готови да придобият опит и познания необходими за отлична работа с клиентите на фирмата. Разрастването на фирмата, позволява реализация и развитие в различните звена. Всички служители могат да разчитат на квалифицирана помощ от редовно повежданите продуктови семинари, от страна на компанията.

Вижте свободните позиции на Ми Енд Би ЕООД

Allgemeine Industriemontagen GmbH

Компанията набира персонал и извършва дейност в цяла Германия, със седалище в Кьолн. Като част от една Корпорация с повече от 1000 служители в 39 филиала, застава зад повече от 15 годишният си опит, който прави плановете за сигурно бъдеще на кандидатите възможни.

Вижте свободните позиции на Allgemeine Industriemontagen GmbHКоментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Чуек
  Отговор
  1 10:51  04.08.17
  Продуктово позициониране - платено съобщение
 • georgi
  Отговор
  2 14:28  04.08.17
  Работя в една от тях лъжа е

Напиши коментар:


Публикувай