11 Август, 2017 11:54 1 399 3

„Дунарит“ ще продължи да работи

  • дунарит-
  • емил караниколов
„Дунарит“ ще продължи да работи - 1

"Дунарит” ще продължи да работи и няма да му бъдат отнети лицензите. Това заяви министърът на икономиката Емил Караниколов в ефира на Нова телевизия, след като вчера работници от завода излязоха на протест.

Той посочи, че още вчера се е срещнал в Русе с представители на синдикалните организации и работниците от предприятието, за да ги увери, че ще продължат работа и ще запазят работните си места.

По думите му подаването на оставка от членовете на съвета на директорите на предприятието, ще допринесе да не се продължи процедурата по прекратяване на лиценза, тъй като тя е започнала вследствие образуваното производство и повдигнатите обвинения срещу тях.

„Правителството застава зад работниците и зад дружеството. В понеделник работниците могат спокойно да отидат на работа”, каза още министърът на икономиката. Караниколов бе категоричен, че няма да допусне дружеството да бъде докарано до фалит. Той посочи, че „Дунарит“ е изключително важно предприятие за икономиката и за целия военно-промишлен комплекс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Све

    5 1 Отговор
    Мафията продължава да унищожава и малкото останало от ,, лошите комунисти,,
    САМО СЛЯП И ТЪП НЕ МОЖЕ ДА НЕ ПРИЗНАЕ, ЧЕ ПРИ СОЦА БЪЛГАРИЯ НАПРАВИ СТРАХОТЕН ИКОНОМИЧЕСКИ И КУЛТУРЕН СКОК.
    ИМАХМЕ НАЙ-ДОБРОТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЕВРОПА

    Коментиран от #3

  • 2 Све

    3 1 Отговор
    ИСТИНСКАТА КРАЖБА НА КТБ Е РАЗГРАБВАНЕТО НА АКТИВИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ТАМ СА ПАРИТЕ……
    Който получи активите за 10-20% , цесии…Боко, ДПС, Сталийски, Пеевски, Велчеви... трябва да плащат….
    ПРОКУРАТУРАТА
  • 3 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Све":

    ти що имигрира тогава бе убавецо?имало образование имало незнам кво си ,а ти си сбрал багажа и да те няма в лошата европа ,после без да се връщаш ревеш за соца????кога си излъгал сега или преди като обясняваше от колко години си извън страната и не си се връщал?кажи бе сърбоманче !!!!