Last news in Fakti

17 Август, 2017 18:07 9 091

ТОП работодатели на седмица

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмица - 1
Снимка: Shutterstock

Аутсорсинг услугите и възможност за работа по цял свят са позициите, за които най-много се търсят служители в разгара на лятото. Някои тясно специализирани компании търсят служители със задълбочени познания в областта на химията. Продължава да се акцентира върху изискването за чужд език, като освен английски се изисква и втори западен език. Известни магазини в областта на търговията със спортни стоки също набират персонал.

GADOL Ltd.

ТОП работодатели на седмица

Компанията предлага аутсорсинг услуги и предлага работни позиции за поддръжка, IT и продажба. Фокусът на фирмата е върху намирането на най-добрите таланти в най-добрите региони в световен мащаб. Търси позитивни, енергични, мотивирани за печелене пари служители, които желаят да работят в приятна обстановка.

Вижте свободните позиции на GADOL Ltd.

Монбат Рисайклинг ЕАД

ТОП работодатели на седмица

Водеща фирма в рециклирането на акумулаторен и оловен скраб, оловни сплави, полиетилен и полипропилен, производство на олово, оловни сплави, полиетиленови и полипропиленови материали. Разрастването на компанията ни провокира да открием за своя екип мотивиран и ориентиран към резултатите персонал.

Вижте свободните позиции на Монбат Рисайклинг ЕАД

Метро Кеш енд Кери ЕООД

ТОП работодатели на седмица

Компанията се състои от верига магазини за търговия на едро, с отличен b2b формат, ориентирана изключително към професионални клиенти от малкия и среден бизнес. Отличава се с богатия си асортимент и професионалната насоченост на продуктите и услугите си. Метро Академия отваря врати в началото на 2012 г. Основната й дейност са кулинарни курсове с разнообразна тематика и различна степен на трудност. Подходящи са за професионални готвачи и любители кулинари.

Вижте свободните позиции на Метро Кеш енд Кери ЕООД

Търговско представителство О-системс Инк. Б.В.И.

ТОП работодатели на седмица

Компанията е доставчик на софтуер за платформи тип Forex / CFD. Разполага с висококвалифицирани търговци и специалисти по управление на технологии. Целта на фирмата е да предоставя широка гама от комплексни услуги и да отговори на всички изисквания на клиентите.

Вижте свободните позиции на Търговско представителство О-системс Инк. Б.В.И.

Дортъм БГ - ЕООД

ТОП работодатели на седмица

Бързо развиваща се и успешна компания за продажби, която предлага висококачествени услуги от широк спектър на международни клиенти. Разширявайки дейността си компанията търси агенти по продажби. Позицията дава възможност за кариерно развитие.

Вижте свободните позиции на Дортъм БГ - ЕООД

БИКА Сървисис ЕООД

ТОП работодатели на седмица

Частна компания с доказан опит в осигуряването на работна сила и административни решения на водещи ИКТ, енергийни и инженерингови компании от целия свят. Предлага професионални консултации в над 60 държави в сферата на HR консултирането и подбора на персонал, ТРЗ, аутсорсинг решения за управление, обучение и коучинг.

Вижте свободните позиции на БИКА Сървисис ЕООД

Интер Дизайн Център- Симчев Архитекчъръл Дайджест ЕООД

ТОП работодатели на седмица

Името на паркета идва от Франция, където го наричали “малък парк” или parque. Направата на сложните и изискани подове се възлагала на знаменити архитекти, като се използвали не само традиционна дървесина, но и екзотични дървета- палисандър, червено и розово дърво, абанос. Паркетът, сътворен по този начин, напомнял на разкошни килими.

Вижте свободните позиции на
Интер Дизайн Център- Симчев Архитекчъръл Дайджест ЕООД

Декатлон България ЕООД

ТОП работодатели на седмица

Компанията има представителства в над 25 държави и разполага с над 60 000 служители. „През нашия 40-годишен опит сме се убедили, че най-ценният ни актив са служителите и само с истински щастлив екип можем да постигнем устойчиви резултати”.

Вижте свободните позиции на Декатлон България ЕООД



Свързани новини