5 Септември, 2017 10:37 1 726 0

Риболов „с муха“ на живо и разнообразие от продукти на „Наслука - Лов, риболов, спорт“

  • иец-
  • изложение-
  • риболов
Риболов „с муха“ на живо и разнообразие от продукти на „Наслука - Лов, риболов, спорт“ - 1

Любов и спорт, примесени със страстта към природата, адреналина и времето, прекарано с верни приятели. Това е риболовът. Безспорно – всеки негов почитател има свои малки тайни за успешен улов. Още повече – когато говорим за специфичния риболов „с муха“ и шнур, който има почитатели по целия свят.

На тазгодишното изложение „Наслука - Лов, риболов, спорт“, което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център, Пиеро Летиция ще споделя с посетителите познанията си, демонстрирайки на живо техники за риболов „с муха“. За целта организаторите ще подготвят специално изграден за 4-дневните демонстрации басейн, с площ от 125 кв.м. Пиеро Летиция е създател на Advanced Fly Casting School - International (Italy and Sweden).

Многоброен ще бъде изборът от продукти. Сред артикулите на щанда на „Риби и такъми“ (ribi.bg) са въдици, макари, влакна, куки, изкуствени примамки, плувки, добавки, аксесоари и още много. Всеки посетител на изложението ще открие и щанда на Мастер Фишинг, предлагаща продуктите на производители като DAIWA, CORMORAN, MAVER. Компания FISHING ZONE също ще изложи многобройните си предложения. Всички любители на риболова ще открият воблери, въдици и силикони Lucky Craf, плетени влакна YGK, блесни Silver Bream, силиконови примамки Fiiish и други.

Търсите нов плавателен съд?

Към любителите на риболова, търсещи нова лодка, фирма Молинезия Марийн ще отправи своите предложения. Компанията е официален представител на Барк и Tiger Mari и предлага лодки, извънбордови и електрически двигатели, сонари, колесари и различни аксесоари.

Богат списък от продукти ще предложи и FISHING MARKET. Тя е официален вносител на брандовете Pure Fishing Europe SAS – Penn, JRC, Mitchell, Berkley и др. Освен това е официален представител на украинските надуваеми лодки с 5-годишна гаранция OMEGA, на Deeper Smart Sonar и е оторизиран дистрибутор на CARP PRO, FIN-NOR, BLACK CAT и др. В търсене на желания продукт Соларей ще ви даде разнообразен избор. С богат опит в търговията с лодки, двигатели и оборудване, тя е оторизиран дилър на HONDA, вносител и дистрибутор на RIB лодки HIGHFIELD, както и вносител на оборудване за водни спортове от водещи производители.

На 16 септември – Международна киноложка изложба

Разбира се, по време на 25-ото издание на изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“, многобройни ще бъдат предложенията от български и световни производители както за страстните рибари, така и за запалените по лова, туризма и различните видове спорт. И това не е всичко. Домашните любимци ще бъдат сред акцентите на програмата, защото за поредна година в рамките на изложението, на 16 септември, ще се проведе Международна киноложка изложба, в която участниците от България и чужбина ще се включат със своите кучета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА