1 043 2

Залагаме на телекомуникации и пътища с Катар

Николай Нанков проведе среща с министъра на транспорта и комуникациите на Катар Джасим Сейф Ахмед Ал-Сулаити

Венцислав Михайлов

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков проведе среща с министъра на транспорта и комуникациите на Катар Джасим Сейф Ахмед Ал-Сулаити. Двамата обсъдиха постигнатите резултати от двустранното сътрудничество до момента и споделиха идеи за съвместни бъдещи проекти. В началото на срещата министър Нанков поднесе поздравленията си за впечатляващата церемония по откриването на най-голямото пристанище в Катар.

Нанков напомни, че през миналата година министър Джасим Сейф Ахмед Ал-Сулаити беше в България и тогава двете страни подписаха Меморандум за разбирателство между ДП „Пристанищна инфраструктура" и Катарската компания за управление на пристанищата „Муани Катар". Министър Нанков предложи да се работи по такъв документ и в областта на пътната инфраструктура.

Домакинът изрази задоволство от идеята и подкрепи изготвянето на подобен меморандум, който да бъде подписан при съвместни бъдещи срещи.

България


Още по темата

 • Доналд Тръмп предотвратил война

  Доналд Тръмп предотвратил война

  Саудитска Арабия и Обединените Арабски Емирства са обмисляли военни действия срещу Катар преди намесата на президента на САЩ Доналд Тръмп, съобщи ...
  20.09.2017
  1 629
  6

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Анонимен
  Отговор
  1 12:49  07.09.17
  Никога нищо общо не трябва да имаме с откачените уахабити от Катар и Саудитска Арабия! Нито ги искаме тук, нито искаме парите им.
 • jp power
  Отговор
  2 00:44  08.09.17
  Коооо,не, Боко ще прави магистрала до катар, за да може терористите по бързо да ги настани тук...

Напиши коментар:


Публикувай