994 4

Нико Тринкхаус е авторът на снимка, рекламираща туризма във ФРГ

Редакцията на Факти.бг се извинява за допуснат пропуск

Милена Богданова

На 26 април 2017 Туристическият борд на Германия (DZT) проведе пресконференция в Музея за история на София. В нея взе участие Н.П. г-н Детлеф Лингеман- посланик на ФР Германия в Р България, г-н Кристиян Салай – регионален мениджър маркетинг и продажби на DZT и г-жа Тияна Джуричич – регионален PR мениджър на DZT.

На пресконференцията за журналисти бяха предоставени материали, свързани с туристическия бранш на ФРГ. Материалите бяха предоставени в електронен вид върху брандирани USB носители на памет и в печатен вид. Част от тях бяха публикувани и в сайта Факти.бг, онагледявайки долупосочените статии.

https://fakti.bg/biznes/234316-balgarite-predpochitat-po-dalgite-pochivki-v-germania

https://fakti.bg/biznes/234341-razmestvane-na-svetovnite-turisticheski-potoci

Първата от двете публикации бе онагледена с фотография от предоставените от организаторите материали, като редакцията на Факти.бг по технически причини пропусна добавянето на името на автора й, а именно Нико Тринкхаус. Редакцията се извинява за допуснатия пропуск, който е коригиран.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Диляна Попов
  Отговор
  1 16:12  11.09.17
  Мдааа
 • 2 17:43  11.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Йордан
  Отговор
  3 11:56  28.01.18
  Нико Тринкхаус е измамник, изнудваш български туристически фирми с аматьорските си фотографии за пари! Спрете измамата! Нека всички знаят и да не му плащат!
 • Мишо
  Отговор
  4 17:57  13.11.18
  Тринкхаус е в схема с адвокат Димо Господинов - старазагорски некадърник, подвизаващ се из София. Двамата заедно пускат писма на БГ турагенти...за “нарушени авторски права” върху снимки! То бива, то може, но олигофренията си има граници!

Напиши коментар:


Публикувай