Last news in Fakti

13 Септември, 2017 18:37 1 814 0

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще открие „Наслука – лов, риболов, спорт“

  • иец-
  • изложение-
  • лов-
  • риболов

Специализираният форум ще се проведе в Интер Експо Център от 14 до 17 септември

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще открие „Наслука – лов, риболов, спорт“ - 1

От 14 до 17 септември в Интер Експо Център – София ще се проведе 25-тото международно изложение „Наслука – лов, риболов, спорт“. То ще бъде открито от министъра на отбраната г-н Красимир Каракачанов в четвъртък – 14 септември, в 13.00 часа. Потвърдено е и присъствието на инж. Васил Василев, председател на Управителния съвет на Национално ловно-рибарско сдружение "Съюз на ловците и риболовците в България" и Асен Пиперков, председател на Управителния съвет на Български ловно-рибарски съюз.

Изложението се организира от Интер Експо Център ЕООД и „Лов и риболов“ ООД и на него ще бъдат представени най-новите продукти на световни производители на стоки за лов, риболов, спорт и туризъм. Последното издание на изложението през 2016г. отчете над 10% ръст в броя на изложителите, заетите площи и броя на посетителите.

Форумът е привлекателен за интересуващите се от лов и риболов и търсещите оригинални идеи за свободното време и хобито си. Посетителите могат да договорят изгодни цени за риболовни стоки, оръжие, боеприпаси и всичко, което им е необходимо.

Допълнителна информация за изложението можете да откриете на http://iec.bg/bg/event/395/nasluka-lov-ribolov-sport.

От 14 до 16 септември вратите на изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“ ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 (неделя) септември – до 17.00.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА