Last news in Fakti

16 Септември, 2017 10:37 2 384 1

Започва международна киноложка изложба; домакин е „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017

  • иец-
  • изложение-
  • лов-
  • риболов

През утрешния ден ще бъде изтеглен късметлията, който ще спечели въздушна пушка

Започва международна киноложка изложба; домакин е „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017 - 1

Има ли нещо по-приятно за любителите на кучета от това да видят на едно място различни породи от четириногите си приятели? През тази година изложението „Наслука, лов, риболов, спорт“, което се провежда от 14 до 17 септември в Интер Експо Център, се превръща отново в арена на Международна киноложка изложба. В престижната надпревара, която се провежда през днешния съботен ден могат да се включат както породисти четириноги любимци, така и без родословие.

Участниците от България и чужбина ще се оценяват по породи и класове, по породни групи и Best in show, в които ще бъдат определени победители в подкатегориите „бебета“ (baby), подрастващи (puppy), млади и големи класове. Победителите ще получат отличия, осигурени от дарители, информира Федерация по кинология за Европа терра Тангра. Ще бъдат раздавани купи, грамоти, медали, розетки и други.

Голямата награда на изложението

През утрешния ден, 17 септември, ще бъде изтеглен и късметлията, който ще си тръгне от изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ с голямата награда – въздушна пушка GAMO SHADOW DX, калибър 5,5, в комплект със сачми, оптика и мишена. За да имате шанса печелившият да сте именно Вие, е необходимо единствено да посетите изложбата, да попълните предоставената Ви на входа анкета и да я пуснете в прозрачната урна.

Един полезен съвет – посетете изложение „Наслука – Лов, риболов, спорт“, изберете най-доброто за хобито си и регистрирайте четирикракия си любимец за участие в надпреварата. И пуснете своята анкета за голямата награда. Напълно възможно е да се върнете у дома с награда!

През днешния съботен ден вратите на изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“ ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – от 10.00 до 17.00.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СИЛВИЯ КУЛЯШКА

    0 0 Отговор
    ЗДРАВЕЙТЕ.....КЪДЕ МОГА ДА ВИДЯ ИМЕНАТА НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ ТОМБОЛАТА