Last news in Fakti

17 Септември, 2017 11:11 5 166 0

Избират късметлията, който ще си тръгне с въздушна пушка от „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017

  • иец-
  • изложение-
  • лов-
  • риболов

Вратите на изложението през неделния ден ще са отворени от 10.00 до 17.00 часа

Избират късметлията, който ще си тръгне с въздушна пушка от „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017 - 1

През днешния ден ще бъде изтеглен късметлията, който ще си тръгне от изложението „Наслука – лов, риболов, спорт“ 2017 с голямата награда – въздушна пушка GAMO SHADOW DX, калибър 5,5, в комплект със сачми, оптика и мишена. Международният форум, на който се представят най-новите продукти на световни производители на стоки за лов, риболов, спорт и туризъм, се провежда до 17 септември в столичния Интер Експо Център.

Всеки посетител на изложението има възможност да спечели атрактивната награда. Необходимо е единствено да го посетите, да попълните предоставената Ви на входа анкета и да я пуснете в прозрачната урна. В края на всеки от предходните три изложбени дни на „Наслука – лов, риболов, спорт“ по един щастливец си тръгна с награда.

Един полезен съвет – посетете изложение „Наслука – Лов, риболов, спорт“ и изберете най-доброто за хобито си. И не забравяйте да пуснете своята анкета за въздушната пушка GAMO SHADOW DX. Напълно възможно е да се върнете у дома с награда!

През днешния ден вратите на изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“ ще са отворени от 10.00 до 17.00.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА