Last news in Fakti

26 Септември, 2017 08:56 1 468

Търсите кредит до 1800 лв.? Вижте есенните отстъпки за онлайн кредити на MiniZaem.bg!

  • бърз заем-
  • пари-
  • minizaem.bg-
  • кредит
Търсите кредит до 1800 лв.? Вижте есенните отстъпки за онлайн кредити на MiniZaem.bg! - 1

Небанковата финасова институция MiniZaem стартира есенна промоционална кампания за онлайн кредити с намаление от 30% на лихвите .

Кой може да се възползва от отстъпките за кредитите?

От есенните отстъпки могат да се възползват всички потребители (и нови, и редовни), които кандидатстват за кредит в рамките на кампанията, която ще бъде се проведе от 24.09 до 07.10.2017 година.

Условия за кандидатстване за бързи заеми с отстъпки

*Кредитоискателите трябва да отговарят на стандартните условия на кредитната компания - да са лица над 18 години, да имат доказуеми доходи и могат да погасят кредита си в договорените срокове.

*Кандидатстването се извършва по познатия начин - онлайн и само за няколко минути.

Как да се възползва кредитоискателя от есенната промоция?

Просто трябва да кандидатства за кредит в рамките на кампанията - от 24.09 до 07. 10. 2017 година и ще получите 30% по-ниски разходи за всеки финансов продукт, който Мини Заем предлага.

Защо Мини Заем стартират своята есенна кампания?

За да са от помощ на всеки, който има нужда от малко допълнителни финансови средства. От небанковата финансовата институция са наясно, че след края на лятото и преди зимата голяма част от семействата имат недостиг на средства и търсят начин да се справят.

Със стартирането на есенните отстъпки за кредити до заплата и кредити на вноски Мини Заем подава ръка на всички свои клиенти, като им предоставя възможност не само да си осигурят необходимите средства, но да спестят от лихвите, които в рамките на кампанията ще са с 30% по-ниски.

Имате ли нужда от малък кредит до заплата, за който да платите по-малко? Очаквайте есенната кампания на Мини Заем и се възползвайте от отстъпките с 30% за кредити онлайн.


Платена публикация

Свързани новини