Last news in Fakti

21 Септември, 2017 20:30 5 388

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Средни мениджърски позиции са сред предложенията за работа, които компаниите оферират през септември. IT специалистите продължават да са сред котираните професии. Технически асистенти, графични дизайнери и консултант продавачи са сред останалите предлагани позиции.

МАПХ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага финансови услуги в цял свят. Отскоро е и на българския пазар, като амбицията й е да се превърне в една от най-бързо развиващи се финансови компании в бранша. Предлага услуги на пет езика – английски, руски, арабски, италиански и немски.

Вижте свободните позиции на МАПХ ЕООД

Линк България ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията се занимава с проектиране, доставка и монтаж на всички видове стелажи, стелажни системи и складово оборудване, необходими за един съвременен склад или офис. В отговор на специфичните изисквания на всеки клиент, компанията предлага пълен асортимент складово и офис оборудване, от леки стелажи за ръчно зареждане, палетни стелажи до автоматизирани стелажни системи.

Вижте свободните позиции на Линк България ООД

Декатлон България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предоставя висококачествени спортни стоки. Разполага с магазини в 25 държави, а общият брой на служителите й възлиза на 60 000 души. Компанията има 40-годишна история и през годините се е убедила, че най-ценният актив са служителите и че само с истински щастлив екип може да се постигнат устойчиви резултати.

Вижте свободните позиции на Декатлон България ЕООД

1-СТОП БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията се развива в три посоки: превод, образование и субтитри за филми. Разполага с четири офиса за превод в Латинска Америка, Китай, Корея и България. В нея работят над 280 служители. Насърчава напредъка и иновациите в областта на преводите, изгражда силни взаимоотношения с клиентите и дава възможност на служителите да усъвършенстват способностите си.

Вижте свободните позиции на 1-СТОП БЪЛГАРИЯ ЕООД

РММ КОНСУЛТ ГРУП - ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е специализирана н подбор на персонала. Предлага консултантски и аутсорсинг услуги, развитие и управление на бизнеса.

Вижте свободните позиции на РММ КОНСУЛТ ГРУП - ЕООД

БГМеню ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията се занимава с онлайн поръчка на храна. Само с няколко клика клиентът може да избере и поръча храна от над 550 заведения и 30 вида кухня в цялата страна, които увеличават броя си всеки ден. Платформата предлага богат избор на заведения. Освен доставка, потребителят може да поръча в движение и да вземе храната директно от ресторанта.

Вижте свободните позиции на БГМеню ЕООД

Център за Растителна Системна Биология и Биотехнология

ТОП работодатели на седмицата

Центърът е създаден през 2015 г. като автономна юридическа научна институция в Пловдив. Има няколко стратегически цели, сред които най-високо качество на научните изследвания в областта на биологията и биотехнологията на растителните системи, нови продукти за български и световни пазари, запазване и привличане на най-добрите специалисти в областта на науката за растенията и биоинформатиката.

Вижте свободните позиции на Център за
Растителна Системна Биология и Биотехнология



Свързани новини