646 2

Българската аутсорсинг асоциация е с нов изпълнителен директор

Венцислав Михайлов

Светослав Иванов е новият изпълнителен директор на Българската аутсорсинг асоциация (БАА) с над 15 години опит на национално и международно ниво в областта на мениджмънта, бизнес развитието, бизнес операциите и предоставянето на услуги. Богатата му експертиза обхваща оптимизацията на бизнес процесите, информационните технологии, продажбите на дребно и мобилните разплащания.

„В ролята си на изпълнителен директор на БАА ще работя усилено за постигането на целите на асоциацията – затвърждаването на България като водеща бизнес и аутсорсинг дестинация, стимулирането на иновациите в сектора и не на последно място подкрепата и развитието на качествено образование. Вярвам, че опитът ми ще е много полезен и че заедно с екипа ще успеем да разгърнем дейността на БАА не само на национално, но и на ниво Югоизточна Европа“, сподели Светослав Иванов.

Светослав се включва в сектора на оптимизацията на бизнес процесите като независим консултант през 2009 год. По-късно е заемал длъжностите главен мениджър „Доставка на услуги“ в Sutherland Global Services и директор „Продажби“ в Cellum, където заедно с екипа си разработват продукта за мобилни разплащания от ново поколение CellumPay. Международният му опит включва още позицията главен мениджър за Югоизточна Европа в Xerox DSE. Ръководил е и логистиката и операциите в Office 1 Superstore за Централна и Източна Европа. Светослав е бил главен изпълнителен директор на C3 Customer Contact Channels за България.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Изумен
  Отговор
  1 22:21  28.09.17
  е не знаех, че и такава асоциация имаме....кой им плаща заплатите на тия безполезници?

  Коментиран от #2

 • Неизумен
  Отговор
  2 09:07  29.09.17

  До коментар #1 от "Изумен":

  Безполезник си ти. В аутсорсинг бизнеса в България има около 50 хил. заети, при това - със заплати доста над средните за страната, а годишният ръст (с помоща на тази асоциация), е над 10%. И, за да те успокоя, не им плащаш заплатата ти - асоциацията няма нищо общо с държавата и се финансира изцяло от вноски на членовете ѝ - аутсорсинг компаниите.

Напиши коментар:


Публикувай