Last news in Fakti

5 Октомври, 2017 06:30 1 601 0

Мариета Захариева ще ръководи бизнес делегация в Полша

  • мариета захариева-
  • бизнес-
  • делегация-
  • полша-
  • фирми-
  • страни

Визитата, е част от официалното посещение на Президента на Република България Румен Радев, което ще се състои в периода 04 - 06 октомври

Изпълнителният директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) Мариета Захариева ще бъде ръководител на бизнес делегацията от 55 български фирми, която ще посети град Варшава, Република Полша.

На 5 октомври 2017 г. ще се проведе бизнес форум с двустранни срещи между представители на деловите среди на България и Полша.

Целта е да се насърчат контактите между компаниите, с което да се задълбочат търговско-икономически отношения, производствено коопериране, внедряване на добри производствени и търговски практики, създаване на бизнес партньорства, трансфер на знания и технологии и други.

Визитата, е част от официалното посещение на Президента на Република България Румен Радев, което ще се състои в периода 04 - 06 октомври 2017 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА