5 Октомври, 2017 13:11 2 628 1

Осем успешни предприемачи споделят своя опит

  • bni-
  • бизнес-
  • форум-
  • работа-
  • служители
Осем успешни предприемачи споделят своя опит - 1

На 19 октомври в София ще се проведе първия ФОРУМ за споделен бизнес опит, в който успешни предприемачи в различни бизнес области ще споделя своя начин за преодоляване на трудностите в началото на бизнеса. Събитието се организира от BNI България – клон на международната организация за бизнес чрез препоръки BNI.

Осем от членовете на различните дружества на BNI в България, чийто път е провокация, преживяване и основа за успешен бизнес са избрани за говорители във форума ПЪТЯТ НА МОЯ БИЗНЕС.

Очаква се събитието да събере над 200 представители на различни бизнеси, предприемачи и лидери. Темите, които ще представят лекторите ще са фокусирани върху личната история на всеки от тях и изборите, с които са развили своите компании, както и предизвикателствата, които са преодолели. В програмата са включени:

“Как да накараме служителите си да работят като съдружници” - Николай Кондев, собственик на рекламна агенция „Номер 1 Адвъртайзинг“, член на Дружество BNI Партньори.

„Успехът ръка за ръка с личната идеология“ – Павел Хрисков, основател на Интелексис България, член на Дружество BNI Успех

“Мениджър, фрийлансър, работодател, предприемач – какво научих от тези роли?” - Ангелина Пенкова, основател на маркетинг агенция Комтрейл, стратегическо маркетинг консултиране и комуникации

“Нищо няма да излезе от теб, Гена!”, Гена Събева, Събеви груп - консултант на инвеститори в строителството за пътя от продавачка на копчета до инвеститор

“Стоматология със страст”, д-р Бранимир Кирилов, собственик и управител стоматологична клиника Медикал Дент

“За сладкарството като страст или още Cake Box”, Виктория Алексиева, създател и управител на сладкарско ателие Cake Box

„Пътят на Creditland“ Деян Василев, създател и изпълнителен директор на Моите пари

„Защо не загубих надежда“ Надежда Ванева, комуникационна агенция 3CON

„Много хора се възхищават на успеха на личности, като Джобс, Мъск, Зукърбърг и Гейтс. Вдъхновяват се от тях и техните бизнеси и идеи. Целият свят се възхищава на плода на техния труд и усилия. Техните продукти са капитализирали милиарди и всичко изглежда някак, като постигнато с лекота или просто чист късмет. Дали наистина обаче всичко това е постигнато с лекота или на късмет? През малкия си опит в бизнеса и наблюдавайки историите на такива хора забелязах нещо общо между тях и реално кога настъпва успеха.“ – споделя Павел Хрисков.

Философия на BNI е „Печелиш повече, когато помагаш на другите да печелят!“ (Givers Gain®). Основните ценности, върху които организацията се фокусира са Традиции + Иновации, Признание и Отговорност. Силата на BNI е в силата на споделените ценности, огромната позитивна енергия, която обединява местните бизнеси и им помага заедно да стават по-умели, по-големи и да оставят по-значим отпечатък.

Осем успешни предприемачи споделят своя опит

Входна такса за членове на BNI – 20 лв.

Всеки член има възможност да покани със себе си един заместник, партньор или приятел на цената за членове.

Стандартен вход: 35 лв.

Цена на място преди началото на събитието: 45 лв.

Регистрацията е отворена в sabitie.bg

Повече информация може да прочетете на официалния блог на организацията >>>

Събитието във Facebook >>>


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.