Last news in Fakti

8 Октомври, 2017 16:30 4 454 4

Започна най-големият фермерски пазар в България

  • фермерски пазар-
  • софия-
  • парк "заимов"

Националният фермерски фестивал започна в София днес. Той се провежда за четвърта поредна година в парка "Заимов". Организира се от Столична община, "Пазари ЮГ" ЕАД И "Хранкооп София". Фестивалът е най-голямото събитие за фермерите в България. Тази година участват над 120 производители от цялата страна, има 25 арт зони и кулинарни ателиета.

"Интересът е много голям и има много посетители", заяви директорът на "Пазари ЮГ" Николай Попов. Очаква се да минат над 12 000 човека, което е повече от миналата година, когато техният брой е бил около 10 000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къде

    1 5 Отговор
    Къде Е този пазар?

    Коментиран от #3

  • 2 Пазарен Либерализатор

    18 6 Отговор
    Съветвам столичани да минат и да си купят истинска храна. Е, няма да им е евтино като у кауфланд и фантастико, но пък ще е истинско, селско натурално ;)

    Коментиран от #4

  • 3 +-+-+-

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Къде":

    До бул. Янко Сакъзов /отсечката между паметника Левски и канала - Евлоги и Христо Георгиеви/
  • 4 JEEP

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Пазарен Либерализатор":

    Мислиш ли?
    Истинско е само ако е от твоята градина. Тук продукция предлагат хора, които произвеждат с цел печалба. Пестициди, нитрати и всичко, което обещава по някой лев отгоре е включено в играта.
    Но за едно си прав - нещата ще са по-добри, отколкото в големите вериги.