4 518 0

ТОП работодатели на седмицата

ТОП работодатели на седмицата
Снимка: Shutterstock
Милена Богданова

Преобладаващата част от компаниите, които търсят служители, са над 10 години на българския пазар. Предлагат позиции предимно позиции на средно управленско ниво, както и възможност за кариерно израстване. Секторите, в които предлагат услуги са както BPO и аутсорсинг, така и автомобилната промишленост.

Биттел ЕООД

Компанията е специализирана във внос, търговия на едро и дребно, интернет търговия и експорт. Основна част във фирменото й портфолио заемат климатична и соларна техника, домофонна техника, телекомуникационно оборудване, мебели за офиса и дома, канцеларски материали и ученически пособия. Спокойната и ведра атмосфера предразполага към творчески подход в работата и намирането на правилно решение на всеки казус. Изключителната динамика на процесите се следи от интегрираната във фирмата ERP система, която подпомага безпроблемната и точна работа на служителите на всички нива. Това гарантира максимална ефективност и ползотворност на работния ден.

Вижте свободните позиции на Биттел ЕООД

Порше Интер Ауто БГ ЕООД

Дъщерна фирма на австрийския холдинг Porsche Salzburg, една от най-големите европейски компании за търговия с нови автомобили с централа в Австрия, създадена от легендарните фамилии Порше и Пийх. Компанията има представителства в над 20 държави в Централна и Югоизточна Европа, включително и в Китай, Колумбия и Чили. На българския пазар Порше стъпва преди 10 години.

Вижте свободните позиции на Порше Интер Ауто БГ ЕООД

Техникон ООД

Фирмата има дългогодишен опит в областта на ремъците и транспортни ленти за леката и тежка промишленост. Компанията е официален представител на фирмите Ammeraal Beltech, Uni Chain, Vota Belting – Израел и Megadyne – Италия, лидери в производството на транспортни и пластинчати ленти, зъбни и трансмисионни ремъци, ремъчни шайби и покрития. Партньори на фирмата са: Mitsuboshi - Япония, Astin - Италия, Mapelli - Италия, Flexco - Германия, Nitta - Япония, TREX - Холандия, Transnorm - Германия и други производители на полиуретанови, каучукови, метални, силиконови и тефлонови изделия за промишлеността.

Вижте свободните позиции на Техникон ООД

Си Екс Джи ООД

Компанията работи в BPO сектора. Предлага електронно фактуриране, финансови услуги, информационни услуги. Фирмата е убедена, че носи най-доброто от аутсорсинга и стандартния бизнес модел. Пмоага на клиентите си да оптимизират разходите си, както и да рационализират процесите си.

Вижте свободните позиции на Си Екс Джи ООД

Гама консулт – Калинкин, Покопов и сие СД

Фирмата изследва и развива приложни програми в областта на здравеопазването, на информационни системи, консултации и обучение, поддръжка на внедрени системи, консултантски и счетоводни услуги.

Вижте свободните позиции на Гама консулт – Калинкин, Покопов и сие СД

Ти Ес Ди Сървисиз ООД

Компания за информационни технологии, която е създадена през 2007 г. Към момента разполага с три офиса – в София, Пловдив и Троян. Предлага висококачествено персонализирано разработване на софтуер и аутсорсинг услуги. Топ ИКТ Работодател за 2015. На новите служители предлага възможност за обучение и професионално израстване в приятна и мотивираща работна среда, както и дългосрочно сътрудничество.

Вижте свободните позиции на Ти Ес Ди Сървисиз ООД

Технополис България ЕАД

Верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT. Днес компанията управлява 33 хипермаркета в 25 големи града на България. Седем от обектите са в София. Ако се вълнувате от новите технологии и чувствате като предизвикателство работата с клиенти, в Технополис със сигурност има място за вас. Държим на съвместната работа за постигане на екипните цели, не се толерира вътрешната конкуренция между членовете на екипа. Лоялността включва чувството за принадлежност и фирмена идентичност, също съпричастност и активна позиция към работата в компанията. Държим на високите стандарти при обслужване на клиентите, създаваме условия за непрекъснато усъвършенстване на нужните за съответната позиция знания и умения. Обучението на всеки нов служител започва от първия му работен ден в компанията и продължава през цялото време.

Вижте свободните позиции на Технополис България ЕАД

Опенкод Системс ООД

Доставчик на телекомуникационни решения. Създава невидими за потребителите мрежови технологии, които обаче са в основата на редица от молибните услуги, които те ползват. Компанията има представителства и в Тайланд, Франция, Малайзия, Тунис и Алжир. Разполага с персонал от 180 служители, като повечето от тях са инженери и разработчици. Компанията предоставя отлични възможности за изучаване на нови професионални умения и усъвършенстване на съществуващите. Оценява талантливите хора, които имат творческо мислене и им предоставя възможност за ускорен растеж в кариерата.

Вижте свободните позиции на Опенкод Системс ООД

Датамакс АД

Фирмата е част от Датамакс систем холдинг АД, в който към момента работят над 200 човека. Централата на холдинга се намира в центъра на София, а регионалните офиси присъстват в почти всеки град в България. Компанията има над 20 годишен опит в разработването и внедряването на интегрирани информационни системи с финансово-икономическа насоченост. Наши клиенти са български и международни частни и държавни компании, като основно това са банкови и финансови институции.

Вижте свободните позиции на Датамакс АД