Last news in Fakti

2 Ноември, 2017 21:07 7 343

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1

Компании от секторите на недвижимите имоти и автомобилите търсят нови служители. Позиции се предлагат и за работа в чужбина. Така например търсят се шлосери и заварчици за обекти в Германия. Тези, които тепърва започват професионалната си кариера могат да се възползват от стажантските програми, които част от компаниите предлагат.

Марис Набиране ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 2013 г. и е сред големите компании за подбор на персонал за работа в чужбина. Благодарение на големия опит, фирмата може да предложи най-добрият служител на работодателя, който желае да попълни своя екип с нови хора. Разработваме персонализирани HR решения за всеки наш клиент.

Вижте свободните позиции на Марис Набиране ООД

Аридон България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е регистрирана в Молдова през 1992 г. и към днешна дата успешно популяризира марки като Levi’s, Celio, LTB, Colin’s, Oodji, OVS Kids и Motivi. Разполага с 9 магазина в пет румънски града. Първият магазин в София е открит през 2017 г.

Вижте свободните позиции на Аридон България ЕООД

Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Глобална организация за трансформация на процеси, която предлага интегриран пакет от бек-офис и фронт-офис услуги, поддържащи целия клиентски цикъл. На глобално ниво компанията е една от най-големите за трансформация на процеси, обслужваща клиенти във всички основни индустриални вертикали. На своите служители компанията предлага конкурентна заплата и атрактивна бонусна система, допълнителен социален пакет, включващ здравно осигуряване, ваучери за храна, допълнителни средства за транспорт, карта за отстъпки в магазини, обучения, базирани на водещи световни стандарти.

Вижте свободните позиции на Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД

Смарт Органик АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е водещ производител и дистрибутор на био храни. Основана през 2008 г. тя е сред био пионерите в България. Предлага своите продукти в над 45 страни – държавите-членки на Европейския съюз, Русия, Австралия, Дубай, САЩ, Канада и други. Занимава се с дистрибуция и внос на био храни в България, международен експорт на био продукти, франчайз на био магазини, производство и пакетаж на суперхрани и био храни и други.

Вижте свободните позиции на Смарт Органик АД

Ремикс Глобъл АД

ТОП работодатели на седмицата

REMIX е най-големият онлайн магазин за подбрани дрехи и аксесоари втора употреба, винтидж модели и нови маркови попадения на световни марки и дизайнери. Поради разрастване обема на работа екипът търси да назначи служители на позиции „Специалист склад", „Работник подготовка на готова продукция”, „Общ работник – приемане на стоки”, „Специалист обслужване на клиенти с румънски език”.

Вижте свободните позиции на Ремикс Глобъл АД

Allgemeine Industriemontagen GmbH

ТОП работодатели на седмицата

Компанията набира персонал и извършва дейност в цяла Германия, със седалище в Кьолн. Като част от една Корпорация с повече от 1000 служители в 39 филиала, застава зад повече от 15 годишният си опит, който прави плановете за сигурно бъдеще на кандидатите възможни.

Вижте свободните позиции на Allgemeine Industriemontagen GmbH

Хит ООД

ТОП работодатели на седмицата

Основана през 1992 като частна, семейна фирма, „Хит” е една от водещите на пазара на осветителна техника в България. Перфектно съчетаната между качество и дизайн колекция е част от корпоративната идентичност на „Хит” ООД и постоянния й стремеж за развитие в областта на технологиите и дизайна. Компанията е изключителен представител или оторизиран дистрибутор за България на водещи световни фирми.

Вижте свободните позиции на Хит ООД

Нов дом нов живот ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Водеща брокерска агенция в София, създадена и ръководена от мениджъри с над 10 годишен опит в областта на недвижимите имоти. Фирмата действа в три области: посредничество при покупко-продажба, управление на имоти и отдаване под наем. Разполагаме с богата база данни, работеща с най-новите иновации на пазара. Целта на компанията е да развие сплотен екип от силно мотивирани и успешни в бранша специалисти. На служителите си предлагаме едни от най-високите възнаграждения в сферата на недвижимите имоти в България, целта ни е да работим дългосрочно с тях, а на най-добрите предлагаме мениджърски позиции.

Вижте свободните позиции на Нов дом нов живот ЕООД

Геймлайн ООД

ТОП работодатели на седмицата

Студио за игра в София. Работещите в него специалисти изработват силно пристрастяващи игри и за най-запалените играчи. Целта на компанията е у всеки играч да остави радостно и незабравимо чувство.

Вижте свободните позиции на Геймлайн ООД

Имахижу ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 1994 г. За нас автомобилът не е просто механика. Разглеждаме го като „организъм” и на всяка негова част обръщаме специално внимание.

Вижте свободните позиции на Имахижу ООД



Свързани новини