3 902 0

ТОП работодатели на седмицата

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Милена Богданова

Производствения, автомобилния и IT сектор продължават да търсят своите най-добри специалисти. Разнообразни са предложенията за работа – от Web дизайнери до специалисти по събиране на вземания. Позиции на почасова работа или с гъвкаво работно време също се предлагат от компании утвърдили се в своя бранш.

Критикъл Микс България ЕООД

Компанията проучва световната индустрия за проучване на пазара. Успехът й се дължи на привличането на най-добрите таланти, както и възможността за лесно и удобно ползване на технологичните платформи и уникалния модел за обслужване на клиенти. Всеки служител играе важна роля в развитието на компанията.

Вижте свободните позиции на Критикъл Микс България ЕООД

Хорайзънс България ООД

Консултантска компания, специализирана в Подбор на персонал, в Хеднънтинг, в Лизинг на персонал и в различни услуги в сферата на Човешките ресурси. Има над 14-годишна утвърдена история и опит, както и множество международни клиенти. Екипът от консултанти комбинира ефективността на класическия подход с най-добрите практики на директния контакт и управлението на проекти в областта на човешките ресурси.

Вижте свободните позиции на Хорайзънс България ООД

Агенция за събиране на вземания ЕАД

Компанията е част от B2Holding - един от лидерите в сектора на събиране на вземания в Европа, с представителства в 22 държави. Развива успешно дейността си в България от 2010 г., а от 2013 г. стартира дейност в Румъния. Дружеството е финансова институция, регистрирана в Българска Народна Банка. Основната ни цел е да бъдем сред лидерите на пазарите, в които оперираме, както и да продължаваме да развиваме и инвестираме в дългосрочните партньорски взаимоотношения с нашите клиенти и служители. Вярваме, че зад успеха ни стоят на първо място нашите служители. Имаме ясна, мотивираща и последователна стратегия за управление на човешкия капитал. Разработената ни система за професионално израстване и развитие, инициативите, които организираме, както и отличната ни социална политика гарантират задържането и развитието на талантите в компанията. Компанията предлага динамична и интересна работа в приветлива работна атмосфера; възможности за развитие и разгръщане на пълния потенциал; конкурентно заплащане и атрактивни социални придобивки; мотивационни програми и специално разработена бонусна система при постигнати резултати; професионални обучения за развитие на експертизата; участия в корпоративни събития, тренинги, тиймбилдинги.

Вижте свободните позиции на Агенция за събиране на вземания ЕАД

еДинамикс България ЕООД

Компанията e част от eDynamix Global Ltd, United Kingdom. Работи в тясното сътрудничество с редица производители и оторизирани сервизи на автомобили на няколко континента, фокусирайки се в разработването, поддръжката и разрастването на собственото си портфолио от софтуерни решения в сферата на автомобилната индустрия.

Вижте свободните позиции на еДинамикс България ЕООД

ЕКОМТЕХ АД

Водеща компания в областта на електронната търговия. Търси нови приятели и колеги, които са ентусиазирани и имат желание за развитие в сферата на електронната търговия. Главно се занимаваме с наши проекти на няколко пазара. Имаме свободни позиции за средно напреднали уеб дизайнери. Ако ти си млад, амбициозен и с желание за развитие ти предлагаме да се присъединиш към нашия екип.

Вижте свободните позиции на ЕКОМТЕХ АД

Технополис България ЕАД

Верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT. Първият Технополис отваря врати през 2001 г., а днес вече компанията управлява 33 хипермаркета в 25 големи града на България. В Технополис всички ние много държим на съвместната работа за постигане на екипните цели, не се толерира вътрешната конкуренция между членовете на екипа. Лоялността включва чувството за принадлежност и фирмена идентичност, също съпричастност и активна позиция към работата в компанията. Държим на високите стандарти при обслужване на клиентите, създаваме условия за непрекъснато усъвършенстване на нужните за съответната позиция знания и умения. Обучението на всеки нов служител започва от първия му работен ден в компанията и продължава през цялото време.Предлагаме мотивиращо възнаграждение, обвързано с Вашите резултати и желанието Ви да учите и да се развивате в нашата компания; реални възможности за развитие - всички вакантни ръководни позиции в компанията се анонсират единствено с вътрешни обяви и по тях се допускат до кандидатстване само настоящите ни служители; работа в престижна фирма с изградени стандарти на взаимоотношения, както с клиентите, така и със служителите; допълнителни социални придобивки.

Вижте свободните позиции на Технополис България ЕАД

АЙГЕЙМИНГ.КОМ ЕООД

Успешно работим в онлайн маркетинга със собствена мрежа от качествени сайтове, онлайн портали и информационни блогове на различни теми като игри, спорт и финанси.

Вижте свободните позиции на АЙГЕЙМИНГ.КОМ ЕООД

Мефа Трейдинг ЕООД

Целта ни е да продаваме чисто и качествено месо, местно производство, с гаранция за хигиена. Искахме месарницата да изглежда различна от всички наоколо, и хората, които идват при нас да се чувстват специални. Целта беше също да се продава по начин различен от големите вериги. Сега, след като реализирахме идеята си и открихме магазина видяхме на колко прав път сме. Имаме огромното желание да развием работата си, като предоставяме на клиентите си възможно много алтернативи свързани с консумацията на телешко и агнешко месо.

Вижте свободните позиции на Мефа Трейдинг ЕООД

НОВ СИЛУЕТ 2000 ЕООД

Компанията е сред водещите български фирми в производството и търговията с бельо. Основана в края на 90-те марката NEW SILHOUETTE присъства във всички големи градове на страната, а Европейското ниво на бельо се доказва и от добрия прием в Унгария, Гърция, Италия и други.

Вижте свободните позиции на НОВ СИЛУЕТ 2000 ЕООД