Last news in Fakti

12 Декември, 2017 16:14 1 278 0

Преференциални цени за ранно записване в изложението Българска строителна седмица до 12 януари

  • иец-
  • изложение-
  • строителство

Последното издание на форума отчете ръст от 45% процента на участващите фирми и заетите площи

Преференциални цени за ранно записване в изложението Българска строителна седмица до 12 януари - 1

До 12 януари 2018 г. компаниите, заявили участието си в изложението Българска строителна седмица, ще могат да се възползват от специалната отстъпка за ранно записване. Това ще бъде 18-о издание на международния форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство, което ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център – София.

На последното си издание Българска строителна седмица регистрира ръст от 45% процента на участващите фирми и заетите площи. На площ от 2100 кв.м щандовете си разположиха над 200 компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция, Гърция и Молдова. Форумът, който се провежда паралелно със Секюрити експо, бе посетен от над 8500 души, сред които специалисти от България и чужбина, инвеститори, строителни предприемачи, архитекти и проектанти, производители, търговци и дистрибутори, собственици на складове и магазини, крайни клиенти.

Изложението дава възможност на професионалистите да се запознаят с най-модерните продукти, машини, подемни платформи, топло- и хидроизолации, мазилки и бои, термопанели и инструменти. Българска строителна седмица е платформа, предоставяща възможност за представяне на иновациите.

На последното издание присъстващите имаха възможност да се запознаят и с високотехнологичните тенденции при външните щори с управление през смартфон, индустриални, гаражни и домашни врати, мобилни и сглобяеми сгради, екопанели, стълби и скелета, слънцезащитни системи и още много от света на строителството.

Определяна като „барометър за тенденциите в сектора, Българска строителна седмица предлага условия както за заздравяване на търговските отношения с настоящите партньори в бизнеса, така и възможност за създаване на нови контакти с представители от страната и чужбина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА