921 3

Повече полети от София до Истанбул

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Милена Богданова

От днес турският национален превозвач увеличава полетите си от София до Истанбул. Те вече ще са 18 на седмица. Новият полет ще се изпълнява вторник, сряда, четвъртък и неделя и ще излита от софийското летище в 15.05 ч. По този начин авиокомпанията улеснява достъпа до своите международни линии, нови от които са Пукет, Делхи, Брюксел, Лондон, Тел Авив. Клиентите на авиокомпанията могат да осъществят всяко едно от тези пътувания, възползвайки се от промоционалните пакети, включващи всички такси.

Първият полет на Turkish Airlines до София се осъществява през 1984 г. От тогава насам авиокомпанията се утвърди като пазарен лидер и непрекъснато разширява дейността си. Днес тя осъществява 11 полета седмично от Варна и 2 полета дневно от София.

„С допълнителния полет до Истанбул даваме възможност на още повече клиенти да открият красотата на мегаполиса. Нашите пътници могат да пътуват от Истанбул до над 50 страни за по-малко от 3 часа”, казва Мехмед Гюркайнак, Генерален мениджър на авиокомпанията за България.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ердо
  Отговор
  1 13:52  14.12.17
  Всички Българи в Турция да гледат днес големия мач ЛИТЕКС - ЛУДОГОРЕЦ
 • Хасан
  Отговор
  2 13:55  14.12.17
  Да живее българо турската дружба во веки веков...
 • ацкацкймкймкймсймгйцгйцк
  Отговор
  3 14:15  14.12.17
  ПАТРИОТИ ....ИДИОТИИИИИИ......КЪРДЖАЛИИИИИИИИИИ

Напиши коментар:


Публикувай