14 Декември, 2017 18:27 5 941

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Аутсорсингът и IT секторите отстъпиха в търсенето на служители в края на 2017 г. Компании, които работят в сферата на спедицията, недвижимите имоти, туризма и търговията, са тези, които търсят специалисти.

ЕС ТИ ЕМ ГРУП ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Млада, но амбициозна спедиторска компания с екип от опитни професионалисти. За нашата кратка история получихме доверието на много големи компании и успяхме да се докажем като надежден и предпочитан партньор. Нашата мисия е да Ви предоставим индивидуални и икономически ефективни транспортни решения, съобразени с Вашите специфични изисквания и подплатени от нашите експертни познания и опит.

Вижте свободните позиции на ЕС ТИ ЕМ ГРУП ЕООД

Arco Real Estate

ТОП работодатели на седмицата

Агенция за недвижими имоти, която оперира в България от 2006 г. и предлага широка гама от брокерски, оценителски и консултантски услуги на пазара. Съдейства в целия процес по покупка или продажба на недвижими имоти. Нашите контакти и добре изградени отношения с водещи фирми в различни области ни дават възможност да предоставяме професионална помощ при избор на финансиране на избрания от клиентите имот, при ремонт или избор на довършителни работи, обзавеждане според личните предпочитания на клиентите и пренасяне на вещи на клиентите. Нашето желание е да помогнем така, че процесът по избор на нов дом да бъде максимално улеснен и безпроблемен.

Вижте свободните позиции на Arco Real Estate

Марина ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е основана през 1995 г. в Габрово с основен предмет на дейност внос и търговия с електроинструменти и консумативи. През изминалите години предлаганата продуктова гама непрекъснато се разширява и фирмата се специализира в предлагането на електро- и ръчни инструменти, крепежни елементи, консумативи, ходови колела, мебелен обков, подемно-транспортна техника, строителни материали, градинска техника и др. Богатият асортимент на поддържаните стоки се допълва и от продуктите за цялостно обзавеждане на банята, включващо всички необходими елементи и иновативни решения за създаването на модерна, комфортна и съвременна баня. „Марина” ООД е директен вносител на електроинструменти и консумативи на повече от 20 водещи световни производители и дистрибутор на още 15 реномирани търговски марки.

Вижте свободните позиции на Марина ООД

Атлантик Тур ООД

ТОП работодатели на седмицата

Атлантик Тур е българо-румънски тур оператор с офиси в София и Букурещ. Работим в сферата на входящия туризъм. Организира обиколни турове за чуждестранни туристи в България и Румъния. Предлага хотелски резервации в България и чужбина, самолетни билети, транспортни и екскурзоводски услуги, организира корпоративни събития и тийм билдинги. Във връзка с разширяване на дейността, търси служител специалист вътрешен туризъм.

Вижте свободните позиции на Атлантик Тур ООД

ТИМБАРК БЪЛГАРИЯ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е основана през 2005 г., след придобиването на Queen’s от Маспекс Вадовице Груп (Maspex Wadowice Group). Портфолиото на Тимбарк България се простира в три сектора: сокове, нектари и напитки, разтворими продукти и енергийни напитки, като другите водещи марки в продуктовата гама са Tedi, Ciao, La Festa, Tiger, Coffeeta и Ekland.

Вижте свободните позиции на ТИМБАРК БЪЛГАРИЯ ЕООД

Си Ем Ел България АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е официален дилър на JCB (Великобритания), световен лидер в производството на строителна, пътна и земекопна техника, както и на дизелови генератори. СИ ЕМ ЕЛ е основана през 2012 г. и за сравнително кратко време зае лидерска позиция сред доставчиците на строителна и земекопна техника в България.

Вижте свободните позиции на Си Ем Ел България АД

ЛУКСОФТ БЪЛГАРИЯ

ТОП работодатели на седмицата

Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни IT решения в глобален мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в проектирането, разработката, тестването и поддръжката на мащабни софтуерни решения и консултации в сферата на ИТ технологиите. Оперира в 21 страни, притежава 42 представителства, в които работят над 13 000 души, според последните данни. Централата на Luxoft се намира в Цуг, Швейцария и нейните акции се търгуват на Нюйоркската фондова борса.

Вижте свободните позиции на ЛУКСОФТ БЪЛГАРИЯ

МАСТЕР ПЛАСТИК ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е лидер в областта на производство, доставка и монтаж на Алуминиева и PVC дограма, окачени и вентилируеми фасади, еталбонд, стъклени врати и витрини, душ кабини, парапети, щори, комарници, интериорни и блиндирани врати. С индивидуалния подход към всеки клиент, оферта или поръчка, както и с коректното и качествено изпълнение, фирма „ Мастер – Пластик ” се превърна в предпочитан партньор, както за дистрибутори и частни клиенти, така и за корпоративните клиенти.

Вижте свободните позиции на МАСТЕР ПЛАСТИК ООД

Ин Тайм ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 1990 г. и е основоположник на куриерските услуги на територията на страната. Мрежата от общо 35 бюра покрива 100% територията на страната, като превозът на пратките се извършва изцяло със собствен транспорт. Това позволява на компанията да предлага изключително широка гама от услуги с различно време на доставка. В качеството си на оторизирана фирма - изпълнител за услугите на UPS за България, от 25 години Ин Тайм предлага най-високо качество международни куриерски услуги. Широката гама от услуги с добавена стойност за клиента непрекъснато се обновява, за да отговори на динамично променящите се потребности на пазара. С помощта 266 самолета, собственост на UPS и 316 чартърни, 408 000 служители гарантират, че Вашите лични и служебни пратки - писма, мостри, каталози, резервни части, уреди и апаратура, книги и др. ще достигнат до получателите си в над 215 страни и територии по света. Ежедневно в системата на UPS преминават 15,1 милиона пакета и документа.

Вижте свободните позиции на Ин Тайм ООД

ИТЕМА-ПГ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Една от водещите у нас фирми в областта на офис техниката, с над 25 годишно присъствие на пазара. Дългогодишната ни дейност най-красноречиво говори за качеството на предлаганите от нас стоки и услуги.

Вижте свободните позиции на ИТЕМА-ПГ ЕООД



Свързани новини