22 Декември, 2017 11:41 3 433 11

Биткойнът рухна с 18% за 24 часа

  • биткойн-
  • пазар-
  • рухна

Паника на борсите


Биткойнът рухна с 18% за 24 часа и вече стигна цена от 12 000 долара

Това стана ясно от изнесени данни от Coinmarketcap, предадоха агенциите.
На 17 декември биткойнът проби нивото от 20 000 долара.

Експертите не са категорични в прогнозите си за търговията с биткойни през следващите дни. Повечето са на мнение, че става дума за трайна тенденция, но има и такива, които приемат движението на цената като "краткосрочна корекция".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръцко

    28 4 Отговор
    Пирамиди, фараони... Тия игри ги играхме преди четвърт век - хвърля се захранка за шараните, някои успяват да похапнат, повечето изгарят, а хвърлилият захранката става милионер/милиардер.
  • 2 Гост

    6 18 Отговор
    Ако проследите курса през годините - ще видите, че това са нормални движения за Биткойн.

    Няма никаква паника. Докато масите не разберат какво е това и за какво служи - цената ще продължава да се клати и да бъде ниска ниска...

    И не! Не е пирамида! Може ли да прочетете малко, преди да пишете глупости.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Morgoth

    21 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Попрочели сме да ти кажа, ама поне аз все не успявам да намеря покритието му - някоя мощна икономика ли стои за него, златен резерв ли, недвижимо имущество ли, или пък земя с полезни изкопаеми. Биткойна е изцяло спекулативен ресурс.
  • 4 ПИЧ

    18 1 Отговор
    Глупаци има по цял свят, а алчността е безгранична!
  • 5 ГГГГ

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ще ти препоръчам една сладка книжка на Тери Пратчет - "Килимените хора". Там много ясно е обяснено и то по най-простия начин какво са парите.

    Ами биткойн не са. Не знам какво са но знам че не са пари.

    Коментиран от #6

  • 6 Крипто

    5 13 Отговор

    До коментар #5 от "ГГГГ":

    Чети си сладката книжка, докато аз си позволявам всичко благодарение на биткойна.
  • 7 Чепа

    8 2 Отговор
    И стана тя каквато стана...пукна се балоноооо
  • 8 Патриот

    1 2 Отговор
    Не се пукнал. Просто в момента биткоините, които бяха откраднти от властимащите в България СЦ и ББ се продават, съответно предлагането се увеличило и и цента пада. В момента, в които ги продадат всичко ще се върне на мястото си.
    Това са биткоини за 6 милиарда. Мислите, ли че няма да се отрази на пазара?
  • 9 Иван

    7 1 Отговор
    Биткойна е нещо виртуално ,вълшебно,утопично . Не можеш да го пипнеш , да го видиш . Също като религията . Но определени заинтересовани кръгове(конспиратори) разпространяват и налагат мълвата за него на хората , разбира се с цел облага . Чудно как през 21-и век минава такава нелепа измама .
    И разни некадърници и малоумници се надъхват за бърза печалба , печалба ей така от нищото . От нищо- нещо . От нищо -нещо му викат измама или кражба .
  • 10 Мнение

    7 1 Отговор
    Нещо което си мисля ако днес падне с още 18 % и утре с още 18% и цената на електроенергията стане по висока от производствената цена на така наречената "Валута" какво става и малко паника. Дали съществува този японец или американското правителство си осребрява долари срещу въздух. Ако започне масова истерия и сървърите на портфейлите за биткойн не издържат и информацията за собственост се изгуби. След спукването на балона биткойн да ни е честита новата световна криза.
  • 11 незнайко

    2 0 Отговор
    БАЛОНА СЕ Е СПУКАЛ МАЛКО !