4 716

ТОП работодатели на седмицата

ТОП работодатели на седмицата
Снимка: Shutterstock
Милена Богданова

Софтуерни решения в областта на логистиката и финансите. Това е профилът на повечето компании, които търсят служители. Те са предимно в областта на IT сектора. Автомобилната индустрия в частта дистрибуция също продължава да търси специалисти.

Global Services LTD

Компанията, която е основана през 2013 г., е част от международна фирма, предоставяща IT услуги и управление на взаимоотношенията с клиенти, както и в разработването, популяризирането и управлението на интернет проекти. Акцентът е върху тясно сътрудничество с операторите на социални мрежи по целия свят. Разполага с международни екипи в САЩ, Русия, Европа, Латинска Америка, Африка и Азия. Той се състои от над 300 служители. Разполага със съвременна система за поддръжка на клиенти и инвестира значителни ресурси за сътрудничество с партньори. Желаещите да станат част от екипа на компанията, ще разполагат с възможността да получават редовни доходи.

Вижте свободните позиции на Global Services LTD

Примекс ЕООД

Ние в Примекс вярваме, че когато имаме правилните хора, можем да постигнем всичко. Наш основен фокус винаги е бил да развиваме взаимоотношенията с клиентите, а това е възможно само с подходящия екип от професионалисти. Успехът на нашата компания се основава на нашите отлично квалифицирани, динамични и мотивирани служители. Ние сме упорити, амбициозни, иновативни, гъвкави, съпричастни и отговорни. Това са нашите основни ценности, които отразяват нашата същност. В Примекс вярваме, че възможностите ни са толкова големи, колкото сами си ги направим.

Вижте свободните позиции на Примекс ЕООД

Мапиак Маркетинг ООД

Целта на компанията е да изгради онлайн присъствие на малкия и среден бизнес като осигури достъпно и ефективно решение за маркетингов растеж посредством Instagram. Компанията е създадена през 2016 г. Основната й идея е, че Instagram стратегията трябва да бъде достъпна за всички. Екипът от експерти помага на бизнеса да се свърже с целевата си аудитория с цел насочване на повече потребители към собствените си онлайн магазини. Към момента в компанията работят 10 експерти, специализирани в Instagram заедно с над 500 клиенти в САЩ, Великобритания, Германия, Италия, Франция, Австралия и Нова Зеландия.

Вижте свободните позиции на Мапиак Маркетинг ООД

ХИТ ХИПЕРМАРКЕТ ЕООД

Семейна фирма с ясна структура и йерархия. Задачата ни е да мислим за нуждите на нашите клиенти, а стремежът да отговорим на тях се подразбира от само себе си. Не възприемаме желанията на клиентите като тежест, техните рекламациите за нас не са злонамереност, а шанс да намерим оптималните решения. Почти нищо не приемаме за съвършено, така че да не може да бъде направено още по-добро. Малко по-опростено, по-бързо, по-интелигентно или дори напълно различно. Нашите служителите разполагат със свободата да представят своите идеи за подобрение на услугите, които предлагаме. Да надскочим самите себе си е наша основна цел и съществена част от нашето развитие.

Вижте свободните позиции на ХИТ ХИПЕРМАРКЕТ ЕООД

Мания Тийм АД

Търговската марка Мания стартира през 1996 г. в гр. Варна. Компанията развива три основни дейности – събиране, сортиране и търговия. Разполага с голяма производствена база със собствена сортировъчна линия. Гордеем се с нашия екип, защото той е изграден от професионалисти с опит в търговията с дрехи, профилирани компетенции и с отношение към модата. Онова, което ни обединява, е позитивното мислене и желание непрестанно да се учим и усъвършенстваме. Подхождаме с професионализъм към всяко начинание и ценим работата в екип. Именно нашите ценности са в основата на успеха на Мания.

Вижте свободните позиции на Мания Тийм АД

Plus500BG EOOD

Компанията е част от Plus500 group – световна софтуерна фирма, която управлява и развива онлайн плагформи за търговия. Основата е през 2008 г., а е регистрирана на Лондонската борса през 2013-а. Към момента в България разполага със 150 висококвалифицирани специалисти. Търсим „играчи”, които са умни, любознателни и самоуправляващи се и които желаят да са част от продукт с милиони потребители от цял свят.

Вижте свободните позиции на Plus500BG EOOD

Карлсберг България АД

Колекция от прекрасни марки, прекрасни моменти и най-важното - прекрасни хора. Но Карлсберг Груп има също и неповторима индивидуалност. Произхождайки от мотото ни “Semper Ardens” (Винаги с плам в сърцата), ние никога не се примиряваме, а непрестанно се стремим към все повече и все по-добро. Заедно сме по-силни, защото споделяме най-добрите практики, идеи и своите успехи. Ние имаме много имена, но едно кредо. Със смелостта да рискуваме и да предизвикваме, ние непрекъснато повдигаме нивото, на което се намираме. Ние не просто произвеждаме изключителна бира. Ние създаваме по-добро бъдеще – за нашите клиенти и потребители, нашите общности и нашите служители.

Вижте свободните позиции на Карлсберг България АД

Halfbrick Studios

Компанията е основана през 2001 г. и е сред големите австралийски компании за разработване на игри. Започва с разработването на GBA, DS и PSP и успява да разшири портфолиото си с множество успешни платформи. Halfbrick е тук, за да останете с неговите иновативни заглавия.

Вижте свободните позиции на Halfbrick Studios

Трансметрикс АД

Компания, която спокойно може да се каже, че драматично промени транспорта на карго услуги чрез оптимизиране на капацитета. Това е индустрия, чийто годишен оборот е над 2 трилиона евро. В същото време тя е доста неефективна – едни от четири камиона, които виждате на пътя е празен. За да реши този проблем Трансметрикс, разработи софтуер специално за транспортната индустрия. Той има за цел да предложи оптималния транспортен план. Трансметрикс разботи с водещи в световен мащаб логистични компании. Разполага с богат опит в областта на товарната индустрия и дълбоки технически познания за изграждането на масивни решения за обработка на данни.

Вижте свободните позиции на Трансметрикс АД

Региоком ГмбХ клон България

Regiocom e една от водещите компании в Европа, които доставят услуги на предприятия в сферата на енергоснабдяването, осигурявайки IT-системи, техническа поддръжка и клиентско обслужване. Основана в Магдебург през 1996 г., днес във фирмата работят повече от 5500 служители в Магдебург , Берлин, Хале, Залцведел, Кайзерслаутерн и Вайнгартен и други. Нашият сървис център в град Варна и Русе е специализиран в телефонно и писмено обслужване на клиенти на различни доставчици на енергия. От 2012 година тук при нас работят мотивирани и квалифицирани служители, благодарение на чиито постигнати успехи и висока клиентска оценка, е факт постоянното разширяване на нашите филиали. През април 2017 г. отвори врати и нашият нов модерен офис в София. 150 работни места очакват своите служители в сферата на телекомуникациите и информационните технологии. Добре дошли и в най-новия ни офис във Велико Търново!

Вижте свободните позиции на Региоком ГмбХ клон България