Last news in Fakti

25 Януари, 2018 20:33 5 428 0

Два нови полета от Бургас

  • летище-
  • бургас-
  • полети-
  • братислава-
  • москва

През 2018 г. ще може да се лети от Бургас до Москва и Братислава. Първата линия ще се обслужва от „Аерофлот”, а втората от нискотарифната Ryanair.

От Бургас до руската столица ще се лети от 2 юли. От Москва самолетът ще излита в 15.55 ч. местно време и ще каца в българския морски град в 19.20 ч. Обратният полет ще е с час на излитане 20.30 ч. и на кацане в Москва – в 23.50 ч.

Полетът до Братислава ще се изпълнява два пъти седмично от 27 март. Ако се направи резервация до 29 януари за полети през април и май цената на билета е 4.99 EUR.

Полети от Бургас до още 10 дестинации предлага Ryanair. Те са до: Дюселдорф Везе, Франкфурт-Хан, Краков, Мюнхен Меминген, Милано Бергамо, Рига, Жешов, Тел Авив, Варшава Модлин и Каунас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА