Last news in Fakti

15 Февруари, 2018 17:37 5 640 0

Разбери кой те търси

  • иец-
  • изложение-
  • секюрити експо

Гласовото оповестяване и съвременните домофонни системи показват възможностите си на Секюрити експо 2018

Разбери кой те търси - 1

Кой е най-сигурният начин да разберем кой ни търси? Как да се предпазим от нежелани посетители и да внесем повече сигурност в ежедневието си? Тези въпроси са изниквали в съзнанието на всеки от нас. Създаването на сигурност в дома и обществените сгради в съвременната действителност е немислима без вграждането на най-модерните устройства за контрол на достъп, сред които са домофонните системи.

Поставяйки си за цел създаването на сигурна среда, изложение Секюрити Експо 2018, което ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център, акцентира върху най-модерните домофонни системи и системи за гласово оповестяване. Сред тях е иновативният интегриран панел AE300 за малки и средни сгради. Представен от Писат-Инженеринг, той е компактен, лесен за работа и настройка – посредством лицевия дисплей и вградената клавиатура могат да се направят всички необходими настройки. Системата позволява към нея да бъдат свързани пожарен и настолен микрофон за гласови съобщения.

Сигурност и надеждност

За осъществяване на качествена комуникация в малки и големи жилищни сгради и комплекси присъстващите ще се запознаят с цифровите домофонни системи Laskomex, представени от фирма Елбраво. Притежавайки съвременен ергономичен дизайн, те са лесни за инсталиране и са снабдени с контрол за достъп, разполагайки с четец за електронни ключове.

Посещавайки изложението, ще се запознаете и с възможностите на цялата продуктова гама на BENINCA, представена от компанията Бисайд. Интеркомите на Beninca се предлагат в три разновидности – според технологията на осъществяване на връзката – DECT, GSM и WiFi. DECT системата е базирана на познатата DECT безжична технология, с обхват до 200 м. При GSM варианта връзката се осъществява чрез SIM карта. Има възможност за набиране както на мобилни, така и на фиксирани номера.

Осигуряване на сигурност за дома и бизнеса. Това е мисията на изложение Секюрити експо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА