3 Март, 2018 11:37 7 246 27

Гинка до медиите: Преговорите с ЧЕЗ продължават

  • гинка върбакова-
  • инерком-
  • чез

От фирмата честитиха и националния празник

Гинка до медиите: Преговорите с ЧЕЗ продължават - 1
Снимка: БТА

Преговорите между „Инерком България” и „ЧЕЗ груп” относно възможността българската държава да закупи дялове в „ЧЕЗ България” ще се състоят от средата до края на следващата седмица в Прага, съобщиха от „Инерком България”, чийто директор е Гинка Върбакова.

Веднага след приключването им ще получите информация за хода на разговорите и взетите решения, пише още тя.

От фирмата честитиха и националния празник 3 март.

"Използваме възможността да Ви честитим националния празник 3 март и да Ви благодарим за коректното отразяване на позициите и изявленията на през последните дни", пише още в съобщението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    25 11 Отговор
    Как успява да се облича толко безвкусно? Нали е милионерка? То не бяха цигански жилетки то не бяха...... Ми да вземе някой дето разбира да и подготвя няколко тоалета. Все пак цяла Европа я гледа с надпис България от долу. Като я гледам не е красавица но тази безвкусица в облеклото е заклеймяваща

    Коментиран от #2

  • 2 jambazina

    30 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    В момента тече кампания да я представят за човек от народа, затова така.
  • 3 onq s konq

    15 13 Отговор
    Се повече и повече ми аресва таа

    Коментиран от #8

  • 4 боги

    11 3 Отговор
    ООО благодари им "како" че може да извадят нещо на бял свят и да ти се завърти капелата чак
  • 5 некойси

    17 4 Отговор
    Като си помисля ... появата на Гинчето никак не е случайна.
    Преди години, като се роди идеята за ВЕИ-тата едни от първите, които се впуснаха в бизнеса бяха служители на самите енергоразпределителни дружества. Виждайки бизнес инициатива започнаха да изграждат соларни паркове, което доведе и до освобождаване от работа на някои от тях, като им се даваше право на избор дали да си оставят ВЕИ-тата или да продължат да работят.
    Съзрявайки бизнес възможножностите всяка измет, която беше изпрала и изкарала пари от рекет проституция и т.н. се впусна в бизнеса също. Не липсваха и куриозни случай, когато соларен парк произвеждаше енергия дори и през нощта.
    Когато идеята узря на политическо ниво, хората с власт вече заработиха със замах. С подкрепата на държавната машина се изкупиха огромни земи на безценица и се построиха умопомрачителни съоръжения, на които и Меркел може да завиди.
    Не е случайно, че цените на ел. енергията продължават да разстат за да могат да покриват разходите по разширяващите се и увеличаващите се ВЕИ-та.
    Та ... къде е Гинчето тук?
    Гинчето не е експерт по енергийни въпроси, не е нито бизнесмен.
    Гинчето е поставено лице на много високо ниво.
    Няма да ме учуди пазарджишката енергийна мастодонтка да се кандидатира и за някой държавен пост.
  • 6 боги

    7 7 Отговор
    ооо че Вие я обиждате още в заглавието на статията. Фирма сключва договора , не е Гинка. Ще ви съди - така поне обяви след като се отръска малко от стрессаа.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бай хой

    20 9 Отговор
    Такаааа, простакеса с основно образование ще води преговори на държавно ниво. Държавата на герб. Това не е България. Тия от герб не са Българи.
    Едно уеко въпросче до кът не ма стрили. На тиквата дядо му бе убит с камъни от съселяните му точно от региона на гинчето. Та да не излязат роднини, братчеди тъй да се каже не само земляци.
  • 10 Другар

    14 20 Отговор
    Госпожо Върбакова,престанете с тези тайни преговори в Чехия,най- настоятелно Ви моля да пренесете преговорите на Позитано 20 и както се полага освен на държавата да прехвърлите,50%на Курнелия Нинова и по 10% на г-н Р.Овч.,Курумбачев,и съпругата на г-н Георги Кадиев,ако,вече сте ги прехвърлили,много моля да ни извините за безпокойството с уважение:БСП
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ламби

    10 16 Отговор
    Вие не гледате какво прави ами как се обличала !!!??? Заслужавате си Орешара и Цветан Василева и Корнелата
  • 14 асдасд

    13 7 Отговор
    Образованието в днешно време не означава нищо. Нито че си прост, нито че си интелигентен, нито дали ще успееш, нито дали ще си клошар.


    ОПРАВЕТЕ СИ КОДА НА СКАПАНИЯ САЙТ.

    Коментиран от #27

  • 15 Ники

    9 0 Отговор
    Само идиот може да си мисли, че ще има някакъв резултат, различен от сегашния!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ретро фен

    3 2 Отговор
    Ще я люба тая☺
  • 18 потребител

    5 1 Отговор
    Ти гледай да не ми вдигнеш цената на тока,а за трети март-благодаря подобно!

    Коментиран от #20

  • 19 ЧИЧО

    4 2 Отговор
    Вьзкрьсна Народния СЪД! В прав текст НИ казаха/ Не всеки може с ОРЛИТЕ бял ХЛЯБ да ЯДЕ/ ЧЕСТИТО! Госпожа Вьрбакова трябва да спретне по едно ДЕЛО на всички заради снисходителното гИНКА. Всички ли сме ОНЯ или ОНАЯ?

    Коментиран от #22

  • 20 Ток и жици

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "потребител":

    ЧЕЗ е заявила, че иска увеличение на цената на тока от юли. С колко - мълчи
    "В изпълнение на чл.З6а, ал.1 от Закона за енергетиката и чл. 46 от Наредба № 1 от 14 март 2017 г. за регулиране на цените на електрическа енергия „ЧЕЗ Разпределение България" АД обявява своето намерение да внесе не по-късно от 31 март 2018 г. в Комисията за енергийно и водно регулиране заявление за промяна на цени на услугата „разпределение на електрическа енергия" за първата ценова година от петия регулаторен период, считано от 01.07.2018 г."

    А, честит ви 3ти март.

    Коментиран от #23

  • 21 Анонимен

    9 3 Отговор
    На Бойко ръката изведнъж се оказа заклещен в задника на тази и сега е впрегнал цялото правителство да ѝ пишат думичките, които тя с мъка промъцва.

    Коментиран от #25

  • 22 ЧИЧО

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "ЧИЧО":

    Сигурно има 6,7 и т.н регулаторни периоди, това значи ли да не купуваме бизнес с цел продажба на стоки и услуги, генериране на печалба, плащане на заплати и даньци? И на вафлите и бонбонките, цените растат. Или останалите сме врагове на НАРОДА!
  • 23 ЧИЧО

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ток и жици":

    Сигурно има 6,7 и т.н регулаторни периоди, това значи ли да не купуваме бизнес с цел продажба на стоки и услуги, генериране на печалба, плащане на заплати и даньци? И на вафлите и бонбонките, цените растат. Или останалите сме врагове на НАРОДА!
  • 24 Гого

    7 1 Отговор
    Ей хора,това е огромен резил,за всички институций и управляващи
  • 25 ооооо

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Анонимен":

    май нейната ръка е заклещена в анала на Бойо.
  • 26 Бай село

    1 2 Отговор
    Госпожо поканете Пеевски,Доган,Куууррррнелия за консултанти дайте им по 1000000 евро месчно и ние всички БЪЛГАРИ ще излезем на митинг във Ваша защита...Не може нашите любимци да ги лишавате от комисиони...Молим Ви Госпожо съгласни сме даже и двойно да увеличите цените на тока...молим ВИ..
  • 27 пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "асдасд":

    Ето там е грешката.